Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je za ljiljane na zastavi palac gore
PA ZAR NEKOGA CUDI ODNOS TURSKE PREMA NJIHOVOM SERBISTANU, PA TURCI SU IM I DALI NAZIV ZA DRZAVU, PRIJE TOGA SRPSKA SE DRZAVA ZVALA RASKA KOJU JE BOSANSKI KRALJ TVRTKO OSVOJIO. TURCI SU NAS ZAVALILI I PRODALI ZA 30 HILJADA DUKATA NA BERLINSKOM KONGRESU 1878. TADA SU NAS ZAVALILI A SRBIMA DALI AUTONOMIJU. SRBI I TURCI SE VOLE ONI IMAJU ODNOS KAO OCA I DJETETA XD. STO SE TICE NATO-A PA KAD UDJEMO U NATO IZA NAS CE STAJATI MOCNA AMERIKA A ONDA NAPAD NA BOSNU ZNACIO BI RAT SA AMERIKOM TAKO STOJI U ANTO UGOVORU, NAPAD NA JEDNU JE NAPAD NA SVE CLANICE. SRBI NEK SE I DALJE LIZU RUSIMA A VIDJELI SMO KOLIKO SU IM RUSI POMOGLI KAD IH JE NATO 1999 BOMBARDOVAO, RUSI SU MIRNO STAJALI PO STRANI I GLEDALI XD JOS UZ TO NI BLIZU NISU SRBIJU BOMBARDOVALI RAZORNO KAO LIBIJU STO SU RAZORILI NEGO SU IMALI OBZIRA PREMA NJIMA. TURSKA JE UZ SRBIJU BOSNI NAJVRCI NEPRIJATELJ, NJIMA SU SRBI PRECI OD POLA ISLAMSKOG SVIJETA IPAK SU TO NJIHOVA DJECA XD TURSKI POTOMCI
da se zna prvi koji je počeo dijeliti bih je alija izmetbegović,onda kad je srpska vojska spalila hrvatsko selo ravno koje se nalazi u bih,tad je rekao nije ovo naš rat.znači odrekao se jednog dijela državnog teritorija,a što se tiče Hrvatske,alija je na koljenima išao u Split moliti Tuđmana da mu spasi bihać jer bi bila još jedna srebrenica samo mnogo veća.
Srbi su se vjekovima i ponašali kao sluge.Bizantiji su služili u obračunu sa svima okolo.Turcima su služili kao prethodnica i izvidnica koja je zahvaljujući poznavanju jezika nagovarali protivnike na predaju.
Srbi ili Servi nisu narod nego klasa tj sluge.Njihova država je oduvjek država slugu u kojoj žive različiti narodi pa i jedan dio naroda Hrvata koji su osnovali Rašku tj kasnije Srbiju. Bošnjaci također nisu povjesni narod nego stanovnici regije Bosne (kao dalmatinci) koju su osnovali Hrvati. Na područje jugoistoka europe doselili su samo dva Slavenska naroda Hrvati i Bugari.
za@Vlatka, pa dobro sto mi to pricas ? Znam ja da su se neki Srbi priklonili Turcima, neki otisli sa njima u Tursku,a neki ostali po Bosni,Crnoj Gori i Srbiji sto sebe samozvano zovu bosnjacima,ali istina je ovo da su se oni Srbi sto su u Turskoj i ovi ovdje jednakoznacno mijesali sa Turcima i da su potpuno isti u svemu sto se vidi u seriji\' Zabranjena ljubav\'\'.Medjutim ima jedna moja opaska na tu seriju-samo posluga u toj seriji je ista sa samozvanim bosnjacima-a Semka,madmazel,Mahmut,Semkina majka su aristokratija Turska i nisu kao bosnjaci.Recimo Mahmut je tipicni Sumadijac-e to je dio Srpske vlastele koja se Turcila, SRBIN Turskog govora.
Bitka kod Nikopolja u kojoj su Turci i SRBI skupa do koljena porazili snage krščanske Evrope bila je presudna za prodor Turaka na Balkan i u Evropu.
Za realistu i ostalu g.a.m.a.d. poznatu pod skupnim nazivom S.m.r.d.l.j.e. - ...\'\'The Ottoman force also included 1,500 Serbian heavy cavalry knights under the command of Prince Stefan Lazarević, who was Sultan Bayezid\'s vassal since the Battle of Kosovo in 1389, as well as his brother-in-law after the Sultan married Stefan\'s sister, Princess Olivera Despina, the daughter of Prince Lazar of Serbia (Stefan\'s father) who had perished at Kosovo.\'\'
neko mu je stavio drogu u heroin
Nije nama niko kriv sto drugi ulazu u druge zemlje, kod nas nasi ljudi ne zele da investiraju u svoju drzavu, pa treba 3 mjeseca da dobijem papir da otvorim firmu, radije cu otici u drugu drzavu za 10 min dobijem dozvolu za rad, za par dana vec imam firmu, mi smo sami sebi krivi niko drugi
Ako samozvani \'bosnjaci\' jos uvijek nisu sigurni jesu li Turci Srpskog govornog jezika,neka pogledaju Tursku seriju\'\'ASK I MEMNUN\'\',-Dzemile, njena sestra,majka[ divna \'bosnjakinja\'] i otac[ pravi Bascarsijaner] i sve ce im biti jasno.Nacin funkcionisanja porodice , obicaji, gestikulacije, fizicki izgled= 100% isti kao kad samozvanih \'bosnjaka. Zato Turci i vole samozvane \'bosnjake\',a i ja ih ne mrzim bas kao sto ni Turke ne mrzim.
ZA CINJENICU E moj cinjenica... pricas o TV1 koja je privatna telavizija i ima pravo mozda da bude i pristrasna... Sta je sa FTV, sta je sa tim moronima koje mi placamo svaki mjesec da bi oni bili televizija jednog covjeka zlataka lagumdjije ..
hrvati su nastali u 7 stoljecu, srbi u 13-om, a muslimani i nepostoje kao nacija.
turci daju podršku za EU, a neće ni sami nikad postati članica. nebi ni u NATO nikad učli da americi nije trebo turski prostor za bombardovanje iraka. turci su obične gnjide.
j.e.b.l.i. vam turci m.a.t.e.r.
nezna čovjek koji su veći beteri i neradnici, turci il poturice.
meni turci nisu prijatelji, možda su vama na 24% muslimanskog rezervata.