Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...rijetko viđen politički debakl na balkanskim prostorima...hoće to kad je neko dvaput pametniji...
Gori je bio 1990. pa se SDP oporavio.
Kad su uzli sebi za pravo da sami sebe nazivaju jedinim nasljednicima SK-a... Sad - ne ne - nije više narod tako glup, ima i drugih stranaka sa socijaldemokratskim predznakom (koje, usput rečeno, nisu uknjižile državno vlasništvo na svoje ime).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lopove, sta ces ti utvrdijvati?! Mrs dozivotno iz socijal-demokratije!!!
Zlatko Lagumdzija je sigurno manji lopov od tebe i svih vas sa klixa zajedno. Svi svaki dan podkradate drzavu i nesto Lagumdziji da prigovarate... zalosno.
Liberalism: ti naprosto tjeras covjeka na misao da ima takvih tukaca koji bi se sudjeni za kradju na sudu branili tvrdnjom: "Casni sudija, nevin sam! Svi kradu samo ste mene uhvatili!" Rezon ispod nivoa puckoskolca.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ona prva slika je za čistu desetku isti ko mlada pred udaju...
Treba utvrditi nekoliko "stvari" prije vanrednog kongresa SDP-a >> jedna je sigurna ; TEBE NEMA VIŠE!
Ovaj covjek, Lagumdzija nema ni zeru stida. Odlazi, a pitanje je da li jer je kod njega sve moguce, kao da ostavlja blagostanje i uspjesnu karijeru. Stidim se za njega...... Umjesto da se odsunja iz kataklizme koju je nacinio, luzer u svakom pogledu izuzev sebicno materijalnom, ima jos obraza da daje savjete i zadatke onima kojima je dosudjeno da ispravljaju njegove ogromne "krive Drine"
kakav deformisan smijeh pa ovaj covjek je nastao od dva pedera shahshashah
Ah jes se zarumenio
Ti si prop'o k'o stari kauč!
Lažni socijaldemokrati, prodaju se za tender :)
Iluzionisti.!!!