Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj 4 milijarde, to je udarac Švicarskoj a ne Bosni maloj napaćenoj! Sve nade sad položit' u donatore, definitivno jer padom BDP odosmo u ...
sad će Bakir da to sve izreguliše, bio je s Aarapima... hahahaha, kolko je dobar s braćom, oni će prije pola Srbije izgradit nego nama pomoć, kad vide kakav je uhljup tu da ih dočeka.
I pozdrav Čoviću u Brazilu, da se ne zaboravi u ovim teškom momentima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nepogoda nas je unazadila za 4 milijarde, potrebno je mnogo i vremena a kao sto vidimo i sredstava da se sve vrati kako je i bilo. Drago mi je opet vidjeti da se neko brine oko toga i da trazi rjesenja uprkos svemu.
ovolika steta bi unistila i norvesku a ne jednu BiH, i ja se iskreno nadam da ce nam medjunarodne institucije pomoci
Nek je na sramotu onim politicarima koji samo sjede i cekaju da donacije same dodju a to prvenstveno mislim na clanove Predsjednistva BiH. Lagumdzija je jedan od rijetkih koji stalno sastanci sa strancima i pokusava skupiti sto vise pomoci za ugrozena podrucja.
Te četii m. su polazna tačka za cijenjkanje sa Miletom. Kome je šteta veća Žutom, Zlaji i Draganu ili Miletu sa bandom iz B. Luke! " nagodiće e poslije izbora"!
U Dnevnom Avazu ce pisati da je steta 8 milijardi KM...
jeste li ovdje uracunali najmanje 500 miliona koji ce završiti u rukama političara,kao sto je bilo poslije rata
Avaz objavio da Fahro od svakog prodatog primjerla za ugrozena podrucja odvaja 0,50 km sto dnevno donosi oko 56 km. Gdje su te tolike pare ?????
Steta koju si ti nanio ne moze se izmjeriti parama.
ljudi, vjeruje li iko ovome izdrkanom lopovu... skupa sa kirbeom, fahrom, draganom... za njih je danas uhapseni kerim majka tereza...
nek ste osnovali fond, svaka cast, da uhljebite jos nekog lopinu... da mu date platu... pa da zaposli jos kojeg roćka... pa da mesetari s parama... pravte samo sdp-ovcima bogati, ako ista ostane od vas u tom fondu...
konju jedan... ti znas kolike si stete, tebi se samo pare i motaju po glavi... ne vjerujem ti ni u par milijardi... nek ste vi pootvarali racune... koliko vam narod uplati... eto vam vase slike i prilike... pozovite clanstvo da vam uplacuje... ni njima to ne pada na pamet jer znaju ko ste i kakvi ste lopovi...
Strasna vijest koja svakako i objasnjava zasto su nam tolike donacije potrebne i zasto nam je dobar minisar vanjskih poslova poput Lagumdzije esencijalan!!!! Neko drugi bi bio smijesan...
kad su pare u pitanju tu je prvi da se oglasi sta koji qrc ministar VANJSKIH poslova ima sa unutrasnjim problemom. btw ko nam je ministar unutrasnjih poslova?
Debilcino organizuje se medjunarodna Donatorska konferencija u Briselu.
ne treba nam pored ovog all mighty zlatoguza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zlaja posto si mi podudlo yaya aj daj iz svog dzepa koju milju za ugrozene od poplava
Uzmite od Keme 1 milijardu, jedno par miliona od brankovica pa Bosnaljek autoceste a ostalo se ti u Kirbe raskosurajte i to je tu negdje moze i Dragan da uleti za koju kucicu malo sevapa da zaradi.
da je Azra Radoncic platila PDV za kupovinu Avaza, sada bi bilo 34 miliona u budzetu, i moglo bi se preusmjeriti za.pomoc!
@TURCIN racunas li u to i pokradene pare od zulfikarpasica koje je zlaja od mrtvog pokrao
"Mi prema donatorima idemo sa onim što su naše potrebe za oporavkom i obnovom. Te procjene iznose blizu 860 miliona maraka, a za rekonstrukciju još 244 miliona maraka. Dakle, ukupni iznos potreba za oporavkom iznosi 3,3 milijarde KM", kazao je Lagumdžija. 860mil + 244mil =3,3 milijarde ?
Ja sam bosnjak iz federacije al vama lopovima zive pare ne bibnikad dao, projekti predmjeri supervizije ugovori pa onda pare.
S obzirom da imamo politicare lopove i da sve ide pola njima pola nama znaci da stete iznose oko 2 milijarde