Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE CRVENA PODVALA ..DŽEKI SE VRAĆA KUĆI ..U ROGATICU ...
Propalice jedne, u Centru nema vode iz 11 sati nevece. Nije bilo ni za velikih snjegova, nema ni sad. Haman nam je vako bilo i u ratu. Ljudi trce kuci da se na vrijeme tusiraju. Vi, SDPovci, vi ste jedna solidna prljavstina. Osjetite te se, dzaba.
sto slaga prijatelju da ces da mi spasis kuma a on morade da bezi . ovi odze hoce da ga hapsu, haram ti bilo sto ti dadosmo nolike pare, sve ce da vratis, i ono letenje sa mojim avionom ces da platis,nego hitno me postavljaj za ministra sigurnosti da osiguram kuma i sebe a vala i tebe.-tvoj radoncic
dejni vođa projekta „Velika Srbija“ rekao je (a ovaj zločinac se i pridržava osnovnih zamisli): „Mi srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina“. Dobrica Ćosić „Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž“. Dobrica Ćosić „Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić !
K A D CE TE HAPSITI NAJVECEG MAFIJASA I KRIMINALCA FASISTU U EVROPI GENOCIDNOG MILORADA DODIKA ?!!! Imate VI SIPA , TUZILASTVO RBIH-e, ko i PRAVOSUDJE RBIH-e hiljade i hiljade dokaza i dokumentata PRITIV DODIKA VEC PAR GODINA I ZASTO NJEGA NE HAPSITE ?!!! TAD CE TE BITI KREDIBILNi OVAKO SAMO DJELUJETE KO NAJVECI PROTEKTOR I ZASTITINIK MAFIJE I MAFIJASA DODIKA ! MILORAD DODIK JE OPLJACKAO I NASTAVLJA PLJACKATI DRZAVU RBIH- u I NJENE GRADJANE 4 000 000 000 ( 4 MILIJARDE = EURA DO DANAS !
Napomenuti takodje da u SIPA radi 40 % SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA ! ZATO EKSLUZIVNO HAPSITE Bosnjake ! Jasno KO DAN ! Poceo je LOV NA BOSNJAKE ko sto je h-itler lovio Jevreje !
Napomenuti takodje da u SIPA radi 40 % SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA ! ZATO EKSLUZIVNO HAPSITE Bosnjake ! Jasno KO DAN ! Poceo je LOV NA BOSNJAKE ko sto je h-itler lovio Jevreje !
Kad ce nebosnjak biti nacelnik Opcine Centar, a da to nije ovaj Kamocaji koji ima sve moguce i nemoguce funkcije. Zlatko odgovori.
Nikad vise moj glas nece otici za ovu us....SDP stranku,prvi put u zivotu izadjem na izbore i glasam za njih,a oni sve zivo pogazise za svoj interes.E,sad glasam za SDA i tacka
Jao Dzeki!!! Koji su ovo id..ti
nacelnice cu ti cer jeb at i vjeruj mi je bo ti mekic majku
Sad jeste. NIkada vise necete biti. Eto.
Da se samo pojavim na ovakvom skupu okupao bih se kuci solnom kiselinom ali ni ona vjerovatno ne bi isprala govn.a sa mene.OLO:Š KOMUNISTICKI DJUBRA:D UNISTILI STE NAM opstinu sad se hvalite,pa cime,jeste vi pijan.i pa mislite da je narod tioliko panglu???
da nije lagumdzija derpe a ovaj dzeki njegov guzni haver pa zato?Koja gomila idiot.a na jednom mjestu
Nikad SDA talibani nece preuzeti centralnu gradsku opstinu bh. metropole. Mozda imaju sansi u Gluhoj Bukovici. Gornjoj Maoci, ali u Centru ne prolaze vehabijske ideje.
Džeki, tako se zove i moj ćuko. Može li i on biti gradonačelnik ispred SDP-a?
Av, av...