Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braja Zlaja svaka ti dala, nastavi tako pokazui im ko pisa stojeci u BiH. Od proslih izbora pa do slijedcih 50 uvijek cu da glasam za SDP
Eki kralja u farmerkama...
a sta bi vi? da stranka za bih i stranka za sandzak mijenjaju ustav?! od cijele price oko ustava, mogu vam ja staviti tuki usta bagro placenicka.
ali da u slučaju ustavnih reformi, u formiranje vlasti na državnom nivou treba uključiti Hrvatsku demokratsku zajednicu BiH i Hrvatsku demokratsku zajednicu 1990 te Srpsku demokratsku stranku. \" Zasto SDS i HDZ1990? pa onda treba i SzaBiH ili koga vec.. znaci srbe i hrvate da predstavljaju mnostvo stranaka a Bosnje samo SDA... ?????
Prodje 20 prelijepih kratkih godina prosperiteta, radosti, i industrijalizacije, sa prejakim platama u jakoj kupovnoj moci, redovnim penzijama u miru i toleranciji medju narodima BIH. Glasajte ponovo za nacionalne stranke da nam i narednih 20 godina bude kao i proteklih... Bilo nam je dobro i nemojmo biti naivni pa da promijenimo to...
Vlada nam je ista kao reprezentacija u Rumuniji. Koji li su to uspjesi?Evo već desetak minuta pokušavam da pronađem barem jedan. Neznam kod ostalih ali ja nisam primjetio ništa novo ima već deset godina.
sto je vise kleveta i lazi, zlatko nam je miliji i drazi pusite ga sbbeovci
Jel se kuma snašla na novom radnom mjestu.
LAGUMDZIJA = STALJIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zlaja prica ufurano malo, ali ova Vlada i jeste uradila najvise od ovih svih prethodnih sa vodstvom SDP. Nije isti savrsen, ali je kao stranka daleko bolja od svih ovih ostalih u BiH.
STOP MAJORIZACIJ HRVATA SA TIM RUŠITE BOSNU GORI STE OD TERORISTA ALI JOŠ MALO USITNULO JE RASPADA SE KOALICIJA CRVENIH ANDŽELA -SDPa I ZELENIH JEŽEVA SDA
\"Predsjednik SDP-a je gostima predstavio dosadašnje uspjehe Vlade Federacije BiH, ocijenivši njen rad kao bolji od svih dosadašnjih vlada od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, saopćeno je.\" Čuj to, mister Reketaš Zlajoglu kao neutralan promatrač iznio ovakvo stajalište?! Stvarno je tip živa legenda! Pa naravno da je ovo za njega najbolja vlada! Uspio je doći na vlast nelegalno odlukom onog idiota Inzka, ne vrši nikakvu dužnost i nizašta nije odgovoran a sve konce vuče i od svih uzima procenat! Ako nešto zaškripi tu je KUMA da ga zaštiti od progona, o aferi \"Reket\" se više i ne govori ko da nikad nije ni postojala. Federalna/SDP televizija i 60 minuta su tu da operu po svim neistomišljenicima. Ma, tip je LEGENDA! Još malo pa će Kim Yong Il iz Sjeverne Koreje slati svoje kadrove na obuku kod Zlajoglua!