Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je koalicijom sa SDA i nepotizmom prilikom postavljanja kadrova zapecatio svoju sudbinu, Moze jos 3 godine sprovoditi svoje a poslije toga kljuc u bravu kao i Stranka Za BiH.
@bosanac kad si zadnji pur oro gl000vu ?????
Opet komunizam
Nije problem koliko će ministarstava uzeti Dodik, problem je iz kog naroda će biti ministri koji dolaze iz manjeg entieta. Kako je moguće da iz entiteta rs apsolutno sve funkcije uzimaju isključivo srbi kada je to multietnički entitet sa tri konstitutivna naroda. Redovno član predsjedništva srbin, zašto se nebi rotirali pa u jednom sazivu član predsjedništva iz rs-a bošnjak i tako u krug. Isto važi i za Bošnjake i Hrvate iz F BiH. Pa entitetsko glasanje, kako je moguće da entitet zastupa pet srba, šta je sa drugim narodima, pa parlamentarna skupština opet sve srbi. Da ne govorim o entitetskim organima. Gjde je tamo rotacija od predsjednika entiteta, skupštine entiteta, vlade entiteta, ministara... ŠTA je s tim? Jeste li to entitet rs predali potpuno u ruke srba? Provedite ustave i državni i entitetske!
a jaki nam principa kad smo sa onim mesarima u koaliciju ušli, daj molim te šefe
Srbi su genocidni narod. To najbolje zrtve terorizma srbije i srba znaju.......Hrvati, Bosanci, Albanci, Crnogorci, Jevreji, Makedonci, Madjari, Bugari, Banatci (totalno istrijebljeni od srba) su zrtve srpskog terorizma.
kolko ima ovih fahrinih na dezurstvu, usta im se naremse?
Nema nista bez SDA! :)
Idi dečko umij se.
Vratio se Valter!!
The fu.. is this!?
NEMA VISE S_A_D_A_K_E_EEEEE