Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska sdp-u
zahvaljuci covjeku koji je iz sdp-a imamo budzet dalje se ne treba pricati
Prevarant! Navuk\'o me na Zakon o oduzimanju opljačkane imovine, pa sam mu dao glasove iz svoje obitelji. Nikada više!
Jok SDP nije stranka koja po svaku cijenu zeli da ostane na vlasti a to sto koaliraju sa svim politickim neprijateljima i smjenjeju ministre koji to mozda i nisu zasluzili kako se ovoj spodobi digne to je sasvim druga stvar. Moj glas su davno izgubili
Meni su Lagumdzija i Radoncic bas ok tipovi,ne razumijem zasto ih toliko kritikujete.
Ako se dese prijevremeni izbori ti si ga popusio profesore, ali kada ga profesori puse ja uzivam.
U kojem svijetu zivi ovaj lagumdzija??? pa jedino kome je SDP dobar jeste srbija. Skinimo vise ove komunisticke lopove sa vlasti.
Docekat cemo i slijdece izbore a onda ce SDP proci pravo dobro, hmmm, kao i na lokalnim izborima. Samo je nadati se da ce povuci i onog sto se bori za ekoooonomiju sa sobom.
oooooooho hoooo cika Zlaja je za prijevremeni raspad SDP-a
NARODE BUDI SE !!! SVI ZELITE PROMJENU, A NISTA NE RADITE! TREBAMO SVI NA ULICE, SVIIIII!
jedva čekamo izbore da tebe i ostalo smeće iz SDP-a bacimo na smetljište historije gmazu ustaško-četnički
Laku noc, Bosna, sve najbolje i tebi u novoj godini!
ČOVIĆ I DODIK SU KLASIČNI EKONOMISTI I NJIMA UOĆE NIJE STALO DO HRVATSKOG I SRPSKOG NARODA VEĆ BOREĆI SE ZA \"NJIHOVE INTERESE\" SEBI OSIGURAVAJU PROSTOR ZA VLAST, A TIME I ZA RASPOLAGANJE PARAMA. STVARANJE MEĐUSOBNIH TENZIJA SA BOŠNJACIMA NJIH KONSTANTNO ODRŽAVA NA VLASTI, ŠTO I JESTE NJIHOV PRIMARNI CILJ. A ŠTO SE TIČE OVOG DRUGOG DIJELA UREĐENJE DRŽAVE B I H ZAVISI OD VANJSKIH FAKTORA. BOSANSKI NAROD ĆE LAKO OBRANITI B I H AKO BUDE BILO POTREBNO, A NADAM SE DA DO TE POTREBE NEĆE DOLAZITI. ODO SAD. LAKU NOĆ I JOŠ JEDNOM SVE NAJBOLJE
Pitam te za proračun jer pokušavam prokljuvit na koji način bi Tihić mogao navući Zlaju na prijevremene izbore. Iako bi mogao biti u pravu i Fighter kad kaže da Zlajo zapravo želi u opoziciju ne bi li s time prebacio teret na SDA u godini kada će se pregovarati o preustroju Federacije i praktički odlučivati budućnost BiH. Hvala ti na čestitkama, ugodni blagdani i tebi. Inace, imam dobru vijest za sve one kojima se, kako kazu, povraca od mene. Naime, neće me biti dva tjedna, na godišnjem sam od danas.:))
Bosna, mislim da si sa zadnjom rečenicom pogodio bit. Koalicija SNSD-HDZ-SDP je definitivno lukav manevar Hrvata i Srba da naguze Zlaju kojeg bi njegovo političko tijelo napustilo zbog izdaje, ne bi li time posredno na vlast doveli Tihića kojeg smatraju za jedinog pravog sugovornika među Bošnjacima, što je uostalom i istina s obzirom da ovaj ima potencijal da osvoji izborni legitimitet vašeg naroda. Ja naravno podržavam ovu igricu. Inače, za one koji se ne žele pomiriti sa Klixovom cenzurom važnih informacija, prilažem vrlo zanimljiv intervju sa Draganom Čovićem te političku analizu Nina Raspudića: http://poskok.info/wp/?p=29391 http://poskok.info/wp/?p=29408
Hrvoje idem spavati, želim ti ugodno laprdanje na ovom klixu, a usput ti želim čestit Božić i sretnu Novu godinu tebi i svim ljudima koji to slave. Pozdrav.
@hrvoje Izglasat će oni bilo šta, kad je para u pitanju naći će oni dogovor. Nisam pratio to sa proračunom.