Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radončić je mislio da je narod lud i da će da povjeruje u njegove bajke i basne i dopusti mu da uništi BiH do kraja, neka se on vrati odakle je došao devedest i neke sa jednom kesom u ruci i radio kao kafe kuharica Seferu Haliloviću, a onda se udružio sa kriminalcima iz SDA i otvoro Avaz u kojem ne piše o svojim prijateljima kriminalcima sa kojima je na crnoj listi balkanskih narko bossova i ozloglašenih kriminalaca!
Radončić je na sve spreman i nije ni malo naivan, u šta smo imali priliku da se uvjerimo u proteklih nekoliko mjeseci, čovjek gazi preko mrtvih željan vlasti, a najveća sramota BiH je ta da nam je najveći kriminalac bio ministar sigurtnosti!
U BIH nijedna stranka ne moze sama nista uraditi tako da mora saradjivati sa drugom kako bi se nesto pokusalo promijeniti ali ovaj Radoncici je dno dna. Pa dopustio da zapale najvazniju zgradu u BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Moj Lagumdzija tesko se boriti sa ovim vukovima,dobro su se oni uvukli u sve pore drustva,ali ne sumnjam dacete uraditi i da radite odlican posao.Sa SDA se ne treba ni u sumi sresti,bolje je naici na crnog medvjeda nego na njih,a Fahri je najbolje da se vrati odakle je i dosao i cist racun duga ljubav.
tesko se boriti sa osobama koje su 20 godina krale sve sto se moglo pokrasti u ovoj zemlji. Mozete misliti koji su to iznosi novca, kada znate koliko je novca doslo u nasu Bosnu i Hercegovinu za strane donacije!
Hahahahah....Sto posto tacno...SDA je toliko kriminogena,zla,da ih je njabolje zaobici gdje god bili..Fahro je u dogovorima sa Srbijom,pa tako da bi i najbolje bilo da se tamo vrati,a ne da sa njima dogovora raspad ove zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bas tako, trio fantastiko!
Radoncic ne moze biti cak ni njihov ministar kada bi gledali njegovu sposobnost.On je samo neprijatelj ove drzave kojeg treba sto prije iskorijeniti.
Ne trebamo ni raspravljati vise o Radoncicu,dala mu se sansa na veliku zalost gradjana BiH,pokazao je za sta je sposoban,od paljenja institucija pa nadalje,mislim da je to dosta.Sada bi najbolje bilo kada bi vratio se tamo odakle je dosao ovdje.
Radoncic je pokazao da nije sposoban biti ministar, a najvise nije sposoban da bude ministar sigurnosti. Sto se tice SDP - SDA mislim da, ako su u pitanju neki projekti koji ce ovu drzavu izvuci iz ove crne rupe i rijesiti pitanja naroda poput rada, onda treba saradjivati, pa taman to bio SDA, ali niposto u koaliranje sa takvim i slicnim njima! Lagumdzija je u pravu sto kaze za Radoncica, i smatram da je Radoncic najveci kriminalac cak veci i od kriminalaca Covica i Dodika!
Fahro lisac stari, sad ce avaz pocet pisat hvalospjeve o Dodiku i Covicu, u zamjenu za ocuvanje foteljice. Cirkus Colorado, al' hajde, nek sjaše malo s Nikšića a počne ubacivat' neke nove.
Četiri " stuba" Federacije; Čović Dragan, Izetbegović Bakir, Fahro Radončić i Zlatko Lagumđija, prava dobitna kombinacije nekima u KP Zenica. Kako ih jedva čekaju! A zna se, ko čeka - taj i dočeka!
Nema od Radoncica vise nista i njegovo vrijeme polako prolazi.
Radoncic je Vucicev covjek,on je sa njim dogovrao sta treba da uradi 7 februara i sta ce dobiti zauzvrat,samo sto se Fahro malo zeznuo.Fahru treba zaobilaziti u sto vecem luku,to je zlo nevidjeno,a ni SDA tajkuni nisu daleko od njega.
lopovi lopova uvijek osjeti znas ti ko sam ja znam ja ko si ti !!!!
Lazes svoj Bosnjacki narod,majoriziras Hrvate vec dva mandata.A vila u Dubrovniku kao moje dvije kuce.Para imas na bacanje jer si se nakrao.Ja sam Hrvat ali mogu reci da je Radoncic izgradio i zaradio sve prije nego sto je usao u politiku.A ti si sve Lagundjija nakrao dok si usao u politiku.
Majmune jedan tvoj kredibilitet je davno potrosen.Za tebe je Radoncic svijet izmislio.Jebo te Covic i Dodik u ta tvoja lazljiva usta.
Da smo odmah na cisto ja sam apolitican i svi su mi isti... Ali vam garantujem da ce radoncic pobjediti 100%. Jer narod ce ga izabrat znam da ce tako biti....
Pu, pu, pu, gluho i daleko bilo, ne daj Bože, tu bi smo tek na***!
hhhahahahaha Slusaj sto se konjusari trpaju ko je Dodikov sluga a sta kaze Fahraon: SBB: Lagumdžija je Dodikov ministar, on mu je dao srednju Drinu ---
Sdp-ova vlada je ako nista usla u kostac sa problemima. Ja znam da imaju moje povjerenje.Naprijed Sdp!
A gdje nestade "ljubav" SDP-SBB Zlatko nemoj sad da ga napadaš nisi niti ništa bolji od njega ti si izbacio SDA iz vlasti u Fedraciji 2011 tako da bi ti i "šćepo" mogli raditi šta hoćete a kao sad ti Fahro "nevalja" moj glas si izgubio istog onog dana kad si ušao u koaliciju sa sbb-om!