Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je autobusa bilo ispred sale :))) sigurno kao uzenici 52. kupe ljude na silo po sarajevu i tuzli i onda idu od grada do grada stvarajuci privid da ih u svakom gradu docekaju gradjani. a u stvari se radi o putujucem cirkusu ublehasa :)))
nikad vise za tenisersku drzavu...hehe
gledam i stid me sta vidim a vidim lika koji je na proslim izborima kao clan komisije na jednom od birackih mjesta ponudio posmatracima da nastimaju izbore na to lokanom mjestu i sad se kandidovo za nacelnika fuj sranota kako te nije stid bagro ...................
Vidi nOčelnika, vidi mu glOve.
sto slaga prijatelju da ces da mi spasis kuma a on morade da bezi . ovi odze hoce da ga hapsu, haram ti bilo sto ti dadosmo nolike pare, sve ce da vratis, i ono letenje sa mojim avionom ces da platis,nego hitno me postavljaj za ministra sigurnosti da osiguram kuma i sebe a vala i tebe.-tvoj radoncic
sto slaga prijatelju da ces da mi spasis kuma a on morade da bezi . ovi odze hoce da ga hapsu, haram ti bilo sto ti dadosmo nolike pare, sve ce da vratis, i ono letenje sa mojim avionom ces da platis,nego hitno me postavljaj za ministra sigurnosti da osiguram kuma i sebe a vala i tebe.-tvoj radoncic
sto slaga prijatelju da ces da mi spasis kuma a on morade da bezi . ovi odze hoce da ga hapsu, haram ti bilo sto ti dadosmo nolike pare, sve ce da vratis, i ono letenje sa mojim avionom ces da platis,nego hitno me postavljaj za ministra sigurnosti da osiguram kuma i sebe a vala i tebe.-tvoj radoncic.
Ima li u Zavidovićima kakav semafor za svečano otvoriti ?
Čuo sam iz krugova bliskih SDP-u ali za sada neimenovanih da će SDP pokrenuti proizvodnju u Krivaji i da će zaposliti 30 000 radnika. Uz krug Krivaje će napraviti i djećiji vrtić da radnice mogu ostaviti djecu kada su na poslu, a kraj same kapije otvoriti jednu kladionicu da radnici prekrate pauzu koja će biti čitav sat. Aferim. Sa SDP-om u nove pobjede. Živio drug ... ustvari svi živjeli dugo dugo da bi vidjeli ovaj san.
nasere jos malo i nadzoh te
nasere u usta ti se na serem
nasere ti ces imati srecu netreba kuka miljacka je plitka
nasere cujemo li se nasere reci gdje treba da ti dodzem da ti pokazem kako se to radi.
samire, bolje zacepi gubicu da te ne bi bundes polizei kukom po rheini trazio.
keljemendi ce te prebiti sto si mu slago da ces ga postaviti za ministra policije , a radoncica za ministra sigurnosti.i jeli ti se dopalo letjeti u radoncicevom avionu.mozda ti i kupi jedan.