Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan-Beg Lagumdžija, upravitelj Adil-Begove fondacije je malo muhabetio sa Šeikom lovatorom na minderu i ispio par findžana ,sa mjesecom i zvijezdom, kahve, i rahat lokum se našo jašta. Alahuekber živio SDP
KUPLJENJE POJENA I MRVICA SA STOLA.
Nemoj, i nju cu povesti :) Pitaj ove strankase da ti neku nabave....
Ma Sadik Bahtic ce se morati seliti, ili ovako ili onako... Osim ako ZaGraBiH pobjedi... a tada, garantujem, poslije ukidanja viza, pola ljudi ce se odseliti! Ja PRVI! Imam karijeru, VSS, dvoje djece, zena, kuca... AMA SVE CU OSTAVITI AKO SBIH POBJEDI!!!
ako ovaj lagumdzija dodje na vlast svi cemo se morati seliti iz bosne koju smo odbranili 1992-1995. valjda cemo je odbraniti i od izdajnika 2010.
SDP do pobjede!!! Crveno je IN !!!