Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo dobar odnos s Malezijom imali, nek se i obnovi.. veliki broj mladih je kod njih na Univerzitetima, studiraju i ostaju dole. Dobar primjer saradnje, izuzetno dobar.
Ma gdje god da nasa djeca odu dobro je. A dobro je što se ovakve zemlje uključuju u akciji pomoći BiH, čini se malo a itekako dobro dođe.
Još kad oni Bakirovi Arapi uletili s kojim milionom...gdje bi nam kraj bio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova bi donatorska konferencija mogla biti pun pogodak i veliki pomak u rjesavanju problema koji su nastali zbog poplava.
Obisao je skoro sve zemlje i pozvao ih na tu konferencija, veliki je trud ulozen.
Steta sto se i ostali politicari nisu ukljucili u ovo vec cekaju sve na gotovo.
Sve plačenici na ovom klix-u,na koji god profil uđem po 20-30 komentara napisanih,pu mater vam...Ljudima mozak ispirete
Pa dobro je bit če još pokoja džamija a industrijeske kapacitete grade po Srbiji(valjda im ne treba više crkvi.
Malezija je jako puno ulozila u nasu drzavu. Krenes od Sarajeva pa na dalje. Odnos koji ima BiH s Malezijom treba cuvati...
Svaku priliku koristi kako bi spomenuo poplave, obezbjedio donacije, to je nacin na koji se treba raditi ... sada je prioritet pomoci ljudima koji su sve izgubili.
tako je znaci dovoljno je prelistati vijesti pa vidjeti ko radi a ko zabusava i sakuplja predizborne bodove
Sta ce,covjek se bori koliko moze,onima kojima to ne odgovara naravno da ce izmisljati sve i svasta da ga oblate. Ovo je vrlo vazna stvar,za sve one koji su nastradali od poplava.
Dobro je da se makar neko angazovao oko prikupljanja strane pomoci. Sta bi tek s ugrozenih bilo da nema stranih donacija. Ne smijem na to ni pomislit.
Vidi se ko radi, i konstantno donosi donacije koje ce nam pomoci nakon ove katastrofe.
Da se hoce ovako i ostali politicari angazovati ?!
Dobro je pa ovu konferenciju ne organizuje Bakir, ne bi niko dosao koliko je stranaca "zeznuo"
Bakir nije sposoban da ovako nesto organizuje.
hahha dosli bi predstavnici zare ako nista xD
E vala Lagumdzija svaka ti cast. Pomoc sa svih strana dolazi.
Zaista je neumoran! Samo tako nastavi, nadam se da ce jos pomoci stici.
Lagumdzija ponovo pokusava da skupi sto vise sredstava za pomoc nasoj drzavi,izgleda da je jedini koji se o tome brine,drugi sjede i cekaju da im se nesto samo donese,pokloni.