Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silajdzic nas je lagao godinama kako ce nas "islamske" zemlje izvuci iz krize,a izvlacili su samo njega.Nadam se da je sada pravi covjek na pravom mjestu ,i da ce koristi od ovakvih sastanaka da imaju gradjani.
Zato danas doticnog Harisa S. nema nigdje jer je iz sve ga toga izvukao debelu korist.Danas u svom vlasnistvu ima nekoliko firmi. Ne bih me iznenadilo da i gosp Bakir Izetbegovic ucini slicno i povuce se,dugo je sa Turcima mutio !!
Nije samo Silajdžić, imamo i zlatnokašikaše koji su što je najgore od svega bezobrazno profitirali od privrženosti arapskih zemalja BiH! Nama ne treba nikakva milostinja nego konkretni projekti i investicijiski programi! Da jednom i bh ponudi ugodno s korisnim, njima da se vrate njihove pare, a mi da imamo radna mjesta!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
de nek i ta sredstva ukrade i da i dalje živimo nesretno i nezadovoljno ko i inače sto bi sta mjenjali ...
Graditi i jačati odnose da drugim državama put je ka napretku BiH i ekonomskom oporavku
Sad mu odjednom usta puna mladih i njihovog zaposljavanja.... Preko noci mu to postao prioritet!!
Nama kao državi BiH je jako bitno da održava i njegujemo kontakte sa svim državama svijeta, taman to i Katar bio
Ok Lagumdzija, jesmo. Volimo Katar i njegov narod!!!! Hajd pobrini se sa svojim kolegama za bolju situaciju u BiH pa da i mi podsjecamo na Katar a ne na Zimbabve:-)).
''Sve je počelo stidljivo još tokom onog nesretnog rata u devedesetim, kada je nekoliko stotina arapskih dobrovoljaca i Turaka došlo u našu zemlju da se bori na strani Armije BiH. Tu je posađena klica njihovog kasnijeg paklenog plana za preuzimanje naše zemlje. Kasnije su došla „humanitarna“ društva, za njima arapski i turski univerziteti, investicije, a sve je kulminiralo kupovinom stanova i gradnjom čitavih novih naselja. U naše drutšvo ulazili su tiho, neprimjetno, u početku se krećući samo u svojim zajednicama i čekajući da njihov broj dovoljno naraste.'' TITO JE BEZ IKAKVE POMOCI SAGRADIO ONOLIKU DRZAVU,a mi se hvatamo za Katar.
http://www.***.ba/nedjeljni-magazin/ovako-ce-sarajevo-izgledati-do-2030-godine-a-mile-i-fahro-su-nas-fino-upozoravali
To sto su BH kompanije prisutne u Kataru je veliki plus i nadam se da ce njihov posao kao i saradnje sa Katarom da se podigne na sto visi nivo ... ministar svoj posao odradjuje kako treba i za to pohvale.
Zlatko sta ti je smiješno samo nam reci!
OOOO, SLUČAJNI PROLAZNIČE, OPET SI DOOOBBBRRROOO "RUČAO" OVDJE... Taj tupi pogled i blagi teleći osmjeh sve govori...
Saradnja sa drugim drzavama nama je jako bitna, Lagumdzija kao ministar vanjskih poslova radi ono sto je u opisu njegovog posla i nadam se da ce ova saradnja da napreduje ...
Kao ministru vanjskih poslova mu skidam kapu s glave, tu stvarno svoj posao dobro odradjuje.
jbe se njemu sto narod u bih protestuje on putuje svjetom i izdigo kucu na kat ! i to ne jednu ! krkan !
Dogovori sa ovom i slicnim zemljama su se vrsili i mnogo prije, ali ni jedan nije rezultirao nikakvim sporazumom nego su to bili samo obilasci koji su kostali drzavu.Sada se prave pomaci i ocigledno da postoji ozbiljnost sa obje strane sto i rezultira konstantnom saradnjom
Prije se turisticki malo putovalo, na racun drzave, a o saradnjama i dogovorima nikad nije ni bilo govora ... nisu zeljeli da krenemo naprijed, to je valjda svima jasno.
Prvi put ću u životu reći "svska čast"silajdžiću ti si sa svojim pajdašima zavrnio 15-milijardi maraka donacija glupih arapa i svu si stoku preveo žednu preko vode
Poserem se na Katar i na tu vasu bliskost s tim finansijerima terorizma
Zlaja, hapiš me za jaja