Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak, Zlaja pravi pametne poteze. Od izbora do danas je daleko najvise uradio, tj. pripremio teren da bi se moglo posla uradit. Sretno!
pa naravno da će to reći na TV1... Na tv1 ništa ne valja, a da je sbih na vlasti - sve bi valjalo. *bem ti izvor informacija.
olovo, olovo, na mom .... bolov\'o
Zlaja trebao si u Vladivostok i Novosibirsk centre svetske moći tamo se odlučuje sudbina Sveta.
PA OVAJ SE ČOVJEK O TROŠKU BH POREZNIH OBAVEZNIKA SASTAJE SA SMJENJENIM AMERIČKIM DUŽNOSNICIMA. TEATAR APSURDA !!!!!!! XROXO Dvojica Davatogluovih vezira, sluga interesa naftnih zemalja Bliskog istoka, i Cerićeve matice Turske, koji su zadnjih mjeseci bili najviše involvirani u kreiranju političke krize poznatom američkom doktrinom kontroliranog kaosa uBosni i Hercegovini, odlaze s funkcija. No, ne treba te se veseliti. Dok je nafte, Ima \"demokratska i slobodarska\" Amerika dovoljno turskih kurvi. Doći će druge dvije... Zamjenik američke državne tajnice James Steinberg u proteklih godinu dana je više puta boravio u BiH, a bio je uključen i u propali butmirski proces. Špekulira se da je upravo on tijekom svog posljednjeg posjeta BiH, prije pet tjedana, dao zeleno svjetlo za formiranje vlasti u Federaciji bez vodećih hrvatskih stranaka.
“Sudbina” je htjela da odmah nakon Steinberga službu napusti i zamjenik pomoćnika američke državne tajnice Thomas Countryman, koji je bio u Steinbergovoj pratnji tijekom njegova zadnjeg posjeta BiH. Countryman je predstavljao američku vladu i na zadnjem sastanku Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira, kada je pružena potpora visokom predstavniku Valentinu Inzku, za njegovu suspenziju odluka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH
Predsjednik SDP-a, dr. Zlatko Lagumdžija, se tokom svoje posjete Washingtonu sastao sa Jamesom , zamjenikom državnog sekretara SAD-a Čudno, panije li ovog Steinberga smjenila Hilarica zajedno sa Contrymanom, nakon pravnog kaosa koji su izazvali u Bosni. Pa moji urednici mogli ste napisati da je Lagumdžiju primio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. George Bush jr. I s kakvim pravom se predsjednik jedne stranke koristi sa diplomatskom mrežom B i H koju i ja plaćam kroz poreze ????? Koliko košta njegov put i jeli ga platio iz crne torbe što je ostavljena u Bošnjačkom Institutu.
Tko djavolima sadi tikve od glavu mu se lupaju.
-Ovaj portal isti k´o (poskok info),oni su fino u prvom redu napisali -za hercegovce i kaze -portal za drustvenu Dekontaminaciju! -ni to Skiparima ne pomaze i dalje su fasisticki nastrojeni.
@@kobilić Evo krenuo sam u štalu da te nahranim,nosim ti toplog napoja,moram te lijepo utovit!
U BiH,dok se ne raspadne ........stranka ADZ-,nema napretka u toj Drzavi.
FORZA SDP!!! Zivjeli platformasi! Dole cobani i torovi!
Nedavni se Berlusconi ljubio s Gadafijem i Sarkozy Gadafija zvao najvećim prijateljem, oh politiko pokvarena ti si tako ne budi naivan i boj se onih što te tapšu po ramenu i hvale te, dok imaju nekakav svoj inters dotle će te podržavati preko noći će se okrenuti.
To Zlajoglu,primi uputstvo od stranaca pa onda vladaj na svojih 24%!A kad se vratiš pohapsi još mudžahedina pa ih pravac Gvantanamo!
Ako ga jos jednom tamo neko pohvali.......skutori ce izvrsiti grupno samoubistvo lol !!!! Samo naprijed Zlaja !!!!!!