Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlatko kralj. pošto je sdp uvjeljivo pobjednička stranka na nivou cijele bih, trebala bi sama formirati vlast s ostalim progresivnim partijama, bez ovih odvratnih nacionalista.
Upravo za to samo glasao za SDP. Kopija nove/strae vlasti ne bi donijelo ništa dobro. Svaka čast, imate moju podršku
Nema komicnijeg politicara od ovoga Lagumdzije. Najkomicniji je kada slozi facu i glumi ko toboze ozbiljan politicar. To dosta govori o narodu iz koga potice. Kakav narod takav i lider.
Jel reketaš dao gujice grujici.
ovako je i slobo dizao ruku i slagao autoritarne face ... pa nista a bome, i jedan vidjeniji austrijanac
STO PROPUSTI MALI RADOJICA, TO DOCEKA GRUJICA SPASOVIC!
toliko naroda sada govori negativno o SDP-u da moj tipicno negativni komentar prema SDP-u nece ni biti uklonjen sigurno hahahah..... gotovi su SDP Komunisti, zapad skuzio hrdjave komunisticke fasiste.
sto ovaj zlaja konstantno mantra odavno izlizane parole: \"proevropska vlada...ne podjela funkcija, vec podjela odgovornosti...rjesavanje problema obicnog covjeka\", dok u medjuvremenu \"torbe\" ulaze i izlaze iz bosnjackog instituta
A moj Zlatko mogao bi naći kakvu gažu Željku i poslati negdje vani, da i njemu vidi guzica puta. Pa evo prilike da mu se uglavi neka posjeta Beogradu. Nigdje čovjek ne miče mjesecima. Doduše bila su mu neki dan ona djeca iz vrtića.