Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino, fino
Tako to rade pravi politicari. A ne kao dosadasnji koji prave sporazume sa Kenijom, Zambijom i Nabijiom. Bravo!
Za polupismene seljake ovo izgleda kao vijest .......... SENAT KANADE .... drustvo uhljebljenih i penzionisanih trutova koje ne radi niti odlucuje ni o cemu, niti ih ko pita i zasto, postoje samo zato sto je Kanada clan komnovelta i mora imati Senat po konsistuciji.tako da ovo i nije za neko cestitanje , ali eto bar nas neko posjecuje, pa makar bio i nebitan.
Mozete voliti ili ne voliti ovog covjeka, ali morate priznati da je nas nakompletiniji i najcjenjeniji politicar u svijetu
Otvorena vehabijska podrska ubistvu americkog ambasadora poslije džuma-namaza ispred Gazi Husrev-begove džamije u Sarajevu pokazuje kuda ce se kretati vanjska politika BiH cim talibanska SDA preuzme vlast. Glas za SDA = glas sa sukob sa Amerikom.
aferim
aferim
Bravo, to i treba da rade ovi iz MVP-a
Nasi SDA politicari uglavnom su orijentisani na razgovore sa naprednim (blisko)istocnim zemljama: Srbija, Afganistan, Pakistan, Iran, Irak... Sa zapadnim kjafirima ne pricamo jer bi nas mogli poslati na Guantanamo.
Samo nek` se radi :)