Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi u ovim teskim trenutcima na izjavu Zlatka koja je na mjestu i istinita, znaju da pljuju po ovome covjeku. To je slika naseg drustva samo znate pljuvati a zaboravljate da dok je zlatko bio na celu ministarstva vanjskih poslova da smo imali puno bolji polozaj u svijetu i da nije bilo ovakvih regionalnih trzavica.
podržimo patriotski duh i osudimo sve nepravde koje su počinjene! mi nismo skrivali i branili ni Juke ni Cace! sram bilo i srbiju i hrvatsku kad su cijele svoje narode zatrovali lažima bandita! zato sada ispijaju ottove ali ta gluma ne pomaže već će im generacije plačati cijenu za klanja i silovanja. a još nek nekom padne glava prvi ću da idem u rat za pravdu i borbu protiv silovatelja prirode i društva.
Ako nista Hrvati ne pokazuju u tolikoj mjeri valicanje ovih supaka kao sto Srbi rade
Misliš? Vidjet ćeš da će biti još gori...
Tako je druze.Ovo je sve isplanirano davno i pokusali su da se operu ali ne moze to bas tako lako.Istina i samo istina
Bolju poruku od ove nigdje ne procitah. Tako jako i jezgrovito!!
Treba gledati HRT 1 - Tko je gospođa koja prezentuje politiku Republike Hrvatske i katolički narod u Bosni i Hercegovini?
knjiga je jos uvijek otvorena.............itekako
Cestitke za izjavu Profesora Zlatka Lagumdzije. Sve ispravno 100%
A ujedno i zombiji politički nalaze put za povratak na scenu koliko vidim...
Niko nije shvatio poruku,sutra kad zarati opet ce isto biti,ovo je Balkan
Kinezi vratite nam film o valteru .... Sklanjajte miseve sa podijuma .... ❤️❤️❤️❤️❤️ SARAJEVO ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🗽
Valter ti je mostarac care moj ☝️
Lopina koja je ucestvovala u Pogubnoj Politici,koja je omogucila Zlocincima,da Masakriraju nemocne Civile
Kolika su ti mjesecna primanja profesore jesi li kokuz ....! Mekan si profesore mekan ☝️
Ovome nevjerujem sta god da izjavi!
treba tebi porijeklo imovine da se ispita , kao poruka svima koji kradu od drzave i reketiraju posten narod, mamu ti lopovsku
pokušavaš skrenu temu?
E vala tako mi dan dobro poceo a ovaj slucajni prolaznik ga usra. Kretenu da si se ti sta pitao u ratu BiH bi bila Srpka regija. Micite mi ga s ociju . I ti imas problem i sa guzicom i sa glavom.
Comeback neki a ?