Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kada je ZLATKO R(eket) LAGUMDZIJA postao tako veliki dusebriznik srba; \"Lagumdžija je danas pozvao predsjednika RS-a Milorada Dodika da povuče odluku o referendumu \"jer ona ne vodi nigdje ni njega, ni RS niti bilo koga“.\". Imao je gospodin \"prvi reket\" puno vremena da ucini nesto da RS. ne raspisuje referendum, ali kad je dogorjelo do nokata on uzurbano trazi bilo kakvo rjesenje, ne zbog SRBA nego zbog njega samog. Kakav god ishod bude, reket ce se morati rjesavati na sudu zbog kojeg RS i trazi referendum.
Posteno.....hos nes mars u Banglades ! Zlaja bar razgovara i za kompromise je za razliku od raznoraznih separatista i secionista u pokusaju ! SIKTER
LJUDI MOJI OVAJ MI JE ISTI KAO I DODO LAFO NEŠTO SE SEKIRA A SDP REKET,SAMO OVAJ RADI PODMUKLIJE.NAJVEĆI KRIVAC ZA STANJE U FEDERACIJI,NE BRANIM HDZEOVE ALI STVARNO IZ ŠUPLJE U PRAZNO GDJE JE TA SOCIJALNA OSIJETLJIVOST PREMA NARODU ŠTO NE PREPOLOVE SVOJE PLATE I SOLIDARIŠU SE SE OBIČNIM SVIJETOM BANDA SVI SU ONI ISTI NARODE MOJ PROBUDI SE NA ULICE BORI SE
Dodik poziva da ga povuče... odmah iznad Jajca.
@ISTINA......istina je sasvim drugacija a ti mozes pjeniti koliko hoces ! SIKTER
Reketaško fashističko dju.bre koje je u crnokošuljašima (ust.ashama) koji veličaju Pa.velićev lik i u mesarima koji milijune kradu našlo potporu. Zbog Zlajoglua je raspad BiH neminovan i sasvim izvjesatn, nikad više nećete imati saveznike u Hrvatima! On bi nekome nešto dao i ne dao? Ma ko si, i.d.i.o.t.e, da ti nekom nešto daješ, tvojih je 24 posto i tu se pitaš, sa ostalih 76 posto SIKTER, s.t.o.k.o!!!
... a Dodik Lagumdžiju da ga povuče za onu stvar. Hahaha...
Veliki vođa se oglasio! Malji zeljeni taljibančili mogu biti sretni! Da sam znao da će ovako ubrzati raspad ove nakaradne tvorevina, i ja bih davno za njega glasao! Hvala ti Vođa, što si malje zeljenje taljibančiće ostavio u 23%!
koja laprdaža čovječe, ja ovdje više ništa nekontam.
To Zlaja. Diplomatija na šatrološki način, a onda ga matiraj i direkt u Zenicu na neodređeno vrijeme.
Profesore naredi mu, daj mu 0 (nulu) i diskvalifikaciju sa ispita, ionako svi u RS kupuju diplime kao na pijaci .
Pod hitnoje ovoj zemlji potrebna nova socijaldemokratska partija. SDP je izdao nacele socijaldemokracije. Napravio je tehnicku stranku koja radi samo u njegovom interesu (i grupe raketara). Prljavim podmicivanjima i skrivenim dogovorima sa Inckom produzen je unedogled rad ureda OHR-a a time i svaka sansa da se ova zemlja primakne EU.
Niko normalan nece sa HSP strankom praviti nikakvu vlast. Kako ne shvatas mangupe da tu dogovora nema i ne moze biti. Znas ono neo naci i neo fasizam...Ti si s njima u koaliciji i pokusavas da nam napravis naci vlast u BiH na mala vrata. I jos se zoves SDP? Eto, to ti je mali prilog za jutarnju kahvicu. A druga stvar program vam ne sljaka ni u federaciji pa sto bi neko pristao da ga prihvati.
nemoj ga ba ti spasavt sada neka ide u pravaliju (pm) kad je kreno
šta ga zlaja imaš zvati, podrži ga da istraje, ne bi li ga skinuli sa fotelje...klocu jedan!
Tako je, Zlatko. Samo smireno. Bez histerije, k\'o onaj duduk.
Pozdrav šupčinama sa poskoka