Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga studentice @Matea, jako je lijepo što želiš imati svoju zemlju. To želimo i mi Bošnjaci i Srbi, pa što ne bi i vi Hrvati ? Međutim, pošto imamo zajedničku zemlju, našu BiH koju nismo mogli podijeliti ni kad nas je napala četvrta sila Evrope u to vrijeme (JNA), a pomogla joj druga (HV i HVO, ne zna se kako je plasirana u Evropi) onda je moramo voliti i graditi zajedno nalazeći demokratske puteve da napravimo bolje i pravednije društvo od ovoga koje nam serviraju političari sva tri naroda. Ne možemo ti ispuniti želju, voli ovu zemlju pa će i tebi i nama biti bolje. Želim ti same desetke na fakultetu i sve najbolje u životu.
NEDAJTE HDZ-U NISTA!!!! VRIJEME JE DA I BOSNJACI JEDNOM KAZU DOSTA, A NE DA IDEMO SVIMA NIZ DLAKU! KADA DODO KAZE DA CE SE OCIJEPITI VI NJEMU RECITE DA CE TE GA UKINUTI ITD!! SAMO HRABRO!!! AKO TREBA OPET CEMO ZA PUSKE!!!
Zivjela nasa nezavisna drzava Federacija BiH. Imamo predsjednika i stabilnu vladu, a ako Bog da, imacemo i nogometnu reprezentaciju.
Lopovčine, skinite se više ovom narodu s kur.ca!
Zaboravijo sam dati podršku GRAS-u.Tamo ima dosta biraća.Dovešćemo njiha još ako trebadne.
Zlaja, moguli i ja dobiti neko mini-starsko mjesto.Obavezujem se da ću pred slijedeće izbore lijepiti plakate, veličati našu demagogiju, folirati nepismenu raju, završiti političke nauke, dolaziti na zborove mjesnih zajednica i opština,praviti nactre razvoja nelegalno izgrađenih naselja itd....... GLASAĆU UVIJEK ZA TEBE NA NAŠIM PARTIJSKIM SASTANCIMA.
DRAGI RTRS MOJ KOMENTAR ZA VAŠE VEČERNJE VIJESTI, DNEVNIK ! BUDITE MI ŽIVI I ZDRAVI, NADASVE VESELI I VEDRI, POGLEDAJTE DOBAR FILM, SLUŠAJTE MUZIKU KOJU VOLITE I POLJUBITE SVOJU ŽENU, SVOG MUŽA, DJECU, MLADIĆA, DJEVOJKU ! VAŠ FORUMAŠ IZ FEDERACIJE, HVALA VAM ŠTO U DNEVNIKU ČITATE NAŠE KOMENTARE!
Domaći izdajnici nikad nisu pobijedili i to zapamtite jednom za sva vremena.Srbija Srbima,Hrvatska Hrvatima,Bosna Bosancima,Makedonija Makedoncima,Slovenija Slovencima i biće dobro.U protivnom imate izbor: Stambol , Beograd ; Zagreb-pa bujrum !!!!!!!
Platforma nikad jača,a Zlatko sve više isti Račan pred smrt.Izgleda da jedino tako SDP može dobiti novog predsjednika u vidu Željka Komšića.Uglavnom...božija volja,a u to se politika NEMOŽE petljati ma koliko se pojedini bolesnici(Duduk,Čović isl.) furali da su \"bogovi\".
MOLIM 5 KM ZA DVA LITRA BEHZINA, TAKO JE DOBRA DRŽAVA ZA KOJU SAM RADIO 35 GODNA SADA MI KAO INVALIDU STO POSTO TREBA 2 LITRA BENZINAM
Ne kenjaj mnogo, smakni one lutalice sa sarjevskih ulica...
JE BALA TE FTV RADI ZA TEBE ATEISTO DABOGA CRKO NAZOR
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Vozdra raja! Šta ima u kerojebini? Jel još ima ona izložba dinosaurusa? Kada krenu dalje recite ima da ne zaborave povesti Silajdžića, Lagumdžiju i ostale dinosauruse.
ZLATKO JE SLUCAJNO TU TO NJEGA NE ZANIMA SLUCAJNI PROLAZNIK JE TO
nikad jaca a psi lutalice grizu sarajlije sta lajes lagumdzijo
Samo ostro i na prvu To je siguran put kojim i ovaj mali dio BIH SRLJA U PROPAST. Za sluc.jnog pr.laznika.