Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je potrebno da se uradi u BiH. Dajte da se ispita otkud tolika imovina Radoncicu, Covicu, Izetbegovicu, Lagumdziji, Dodiku i ostalima. Kad se trebao usvojiti set antikoruptivnih zakona prvi put onda su ga SDA i SBB oborili. Ocito je da kriju otkud im tolika imovina.
Radoncic dosao sa jednom kesom u ratu kao izbleglica a sada je jedna od najbogatijih ljudi. A znamo da mu je poslovni partnet bio Turkovic pa zato i ne smije reci kako je zaradio toliko bogatstvo.
Pa krije Bakir kad je njegovo od Saraj'va do Bihaća. Monopol, i reketarenje i ucjene. Prpa ako zakon počne tražit svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zna se ko drži pola države: SDA i HDZ! Care moj, nema gdje korijenje nisu pustili. Firme, preduzeća, škole, šume, ceste, obrazovanje. Trebat' će 500 godina da se iskorijeni kompletna pogana zaostavština od tih kleptomana!
hahhaaha pa da... ko korov, valja to počupat sad... bilo bi lijepo da ih se ovaj zakon dotakne, dosta brate da pare s neba padaju a niko ne pita odakle i kako
Ne da Fahro da se usvoji, ne možeš s kesom opanaka doć iz Sandžaka i izgradit za 20 godina imperiju. Život Hollywood, ****ote!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mislim da je jedan od gorucih problema ova kolektivna odgovornost, tj ono kada kazemo da su svi isti, jer se pojedinci koji su se najvise nakrali u ovih 20 godina (a spomenuti su u clanku iznad) kriju iza toga i dalje iako su 'svi isti' vode rusilacku politiku. i poHITNO usvojiti ovaj zakon pa da se vidi ko su ti neljudi.
U potpunosti se slazem sa ovim. Treba preispitati imovinu svih onih koji su obnasali vlast u zadnjih 20 godina i napokon skinuti veo sa te kolektivne odgovornosti. I nadam se da ce narod napokon prestati da glasa za nacionalne stranke, dosta je bilo vise dijeljenja medju BH narodom.
Stvar koja je bas neophodna.Treba konacno krenuti borba sa kriminalcima iz nacionalnih stranaka,jer je situacija postala nepodnosljiva,sve u ovoj drzavi su podjelili i svim sto postoji oni su vlasnici istog.
Prispitivanje je neminovno,ali isto tako jasno je sta ce ista ta ispitivanja pokazati da nacionalne stranke posjeduju ovu drzavu u potpunosti u svim su porama ovog drustva.Tesko ce biti istjerti vukove iz njihovih jazbina,tesko ce biti sve dovesti u red,kad jedna SDA recimo pravi takve ispade gdje Bakir svojoj zeni poklanja direktorsko mjesto u drzavnoj bolnici.Sramota.
A s obzirom da si ti trenutno celni covjek najbolje da krenu od tebe :-)
@muhinjo pa daj nam "pametni" nabroji sa dokazima sta to Bakir ima? Daj ima nas koji ne znamo sta je njegovo u ovoj drzavi. Imamo slike Dodikovih kuca, vila stanova u Beogradu. Imamo slike Coviceve Vile u makarskoj, ranca u Mostaru, stana u Splitu i Zagreba. Daj nam ovde ako istiniu govoris slike Bakirove imovine. Hajde, nemoj ko zene uz kahvu ima onaj ono ima ovaj ono... Daj dokaze...
Čuj da se preispita. Sve se da izračunat za dva sata. Kao da ste mi vi imali neku djelatnost, osim što sjedite u fotelji, pa da se ima šta računat.
Moze li nali anex na izjavu. I zene, il zena ako ima i razvedenih, pa djece i bliznje rodbine. Tek tada ce se moci sagledati prava slika vlasnistva nasih ublehasa
Dugo ce trebati da se iskopaju skrivene kuce i vikendice...
Zlaja misli da nije u top 50?!?!
Sve treba preispitati ,Zlatko ima imanje na polljinu,mislim da se fol vodi na njegovog punca,i jos mnogo mnogo toga,medju jacih je u BiH .
aa da dodam zaboravi znaci zakon jos nije usvojen pazi sto ce ga guzonje usvojit protiv sebe
20 godina kradje i petljanja po zakonima koje su oni usvajali i krojili i ispast ce da je sve legalno "po zakonu" zakljucak pojeo vuk magarca. garant u to ispitivanje nece uci rodbina jarani i ostala bagra na koju su ove kabadahije prepisale sve to.
e moj Lagumdžija duža je lista tih koji su stekli svoju imovinu beskrupuloznim radnjama, pljačkanjem i sličnim marifetlucima, uzmimo u razmatranje samo prethodne 20tak godina i koliko ih se obogatilo preko leđa građana BIH, ali samo tako, valjda će im se nekada stati u kraj
Treba da se preispita, da se detaljno prodje kroz sve, oni koji namaju cega da se boje. koji na primjer nisu dosli sa kesom u ovu zemlju pa sada imaju "carstvo", nece imati nista protiv da im se preispita imovina ...
KO O CEMU, KURVA O POSTENJU.