Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haveru ti nas peglas od 1991 ,idi vise u penziju molim te!
A ti bi sa SDA prooofeesoree, ti si i unistio SDP sa koalicijom sa SDA
Podrska Fahri
Pokosio te Covic kao suvu travu, a izgleda pokosit ce i tvoju SDA.
De Lagumdzija mani nas se
I ovaj lopov se javlja
Zar si ti ziv uopste?
Ovaj se iz groba javlja
Sigurno ti je bakreni rekao da tako pricas
gdje mu je Jasenko Selimović,smrad koji je za njega uzimao po 10,20 milja za poslove? Znal ti zena za tarlahanje Lidije Korac?
Zlatko pokrao si tonu love ovom narodu,sta ti daje za pravo da pricas sad? Mislis sto ti je SDA ocistila aferu reket i druge brojne da se ponovno nece potegnuti ta tema kad dodje postena vlast? Za zatvora si ti!
Zlogumdzija,haj ti nama reci jel ti Amina zaposljeno preko SDA u dei,tj direkciju za europske integracije? Koja je ono pozicija, stručni saradnik? Na sta si spao moj profesore! A se nam reci gdje Selma uzicanin inace dobra drugarica amine otiska sa onih 60 hiljada maraka u parku kod Mip-a? Po tvojoj direktivi jel tako? A de nam reci gdje su oni milioni duga prema našim firmama koje si otpisivao arapima dok si bio ministar? Koje firme,hidrogradnja, energoinvest itd jel tako?
Joj ovog, jučer umro. Niko mu nije javio! Cijeli život lik samo palamudi, stručnjak veliki, neprikosnoveni. Koju konkretnu korist si ti nama donio?
Lagumdžija dosta je i tebe
zasto ovaj sad bilo sta komentarise? kao ... “ sta bi on sad uradio, kad bi bio ...“ molimo izbrisati text i skloniti sliku sto prije!
sjedi djesi ni za djesi nijesi
Prvi Jevrej Bosne