Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
19.01.2017-e, svečanim otvorenjem Zimskih Olimpijskih Igri za mlade, otvara se novo poglavlje za BiH i njene narode, rekao je Prof.dr. Zlatko Lagumdžija, zamjenik Predsjedavajućeg Vijeća Ministara i Ministar Vanjskih Poslova... Prof Lagumdžija je također najavio otvaranje novih 80 kilometara autoputa koji spaja Mostar sa Jadranskim morem, a što bi se trebalo desiti do kraja 2018-e: 'Jedva čekam da otvorimo najnoviju dionicu autoputa, i da tako 2018-e imamo ukupno izgrađenih 210 kilometara ove moderne autoceste'...u sjeni ovih radosnih događaja, desio je se još jedan neuspjeli pokušaj dogovora SDA-HDZ-SNSD oko formiranja vlasti..
Lagumdzija je nastavio raditi svoj posao predano kao i dosad dok neko drugi to ne zasjedne i sve zezne.
Ovom liku treba zabraniti da dogovara bilo kakve međudržavne aranžmane u tehničkom mandatu..., jer javni radovi u čiji domen spadaju i auto ceste sa štetnim dogovorima ili kreditnim linijama dugoročno se mogu negativno odraziti na BiH.
Hajde expertu ponudi rješenje, Lagumdžija je doktor nauka i on ne valja, a ti si garant neki NK i sigurno valjaš
Nije riješ o tebi, nego o dr Lagumdžiji koji nije objavio niti jedan jedini naučni rad..., to je kao da NK radnik ne zna da nosi vreću cementa na leđima... Rješenje se zna, a to je imenovanje novog ministra vanjskih poslova u skladu sa izbornim rezultatima, koji će u dogovoru sa SDA- HDZ i njihovim partnerima u vlasti riješiti sva ova pitanja o kojim govori naslovnica za ovu temu.
Vidi mu se na "ćehri" kako ga je ispušio ;)