Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudlivoje KUkić je dobio K.U.r.č.inu pa je sad pushi do jaja zajedno sa Klempom, Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će im i Roderick Moore i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar im tek ili prijatno, kako god žele!
Asl je Zlajoglu dobio malo po labrnji!
kleknuo zlajoglu
@@cc - Nije nego je sjahao Ratko da uzjaše Zlatko. K.omunjare/č.etnici/s.rbosloveni, zemlja vam kosti izbacivala. Viva Bosna Libre!
Nije samo pilicarenje po Opstinama. Evo cujem da je i Grabovica u EP vec nekog svog zaposlio inzenjera elektrotehnike iz familije, a dolaze i drugi iz SDPa i njihovih familija. I pogodite - nigdje konkursa javnog za ta radna mjesta. Sjahao Murta da uzjase Kurta.
NEMA ZLAJOGLY CARE NISTA DA DA, JER TO STO NAS PRIPADA U OVOJ RASPODJELI VLASTI PO BROJU OSVOJENIH GLASOVA SAMO TREBA DA SE INPLEMENTIRA, A TO ZNACI GOSPODJA KRISTO NA CELU VIJECA MINISTARA I GOSPODJA TRISIC-BABIC ILI GOSPODIN BOSIC.
zlaja lafe. zivo mi jos sto godina
Izgleda Sulju više niko ne ferma ni cvaj posto, zlaja drzi bosnjacke adute u rukama. cestitam SDA sto su napokon dosli an mjeru koja im objektivno pripada. to klimoglavci
Nema Zlaja nista ni od tebe cim se tvoji kljucni ljudi bave namjestanjem Konkursa po Sarajevskim Opstinama i slicnim pilicarenjima ... Na kraju ces odustati i od platforme, Covicu ces dati mjesto predsjedavajuceg a Dodiku mjesto ministra vanjskih poslova + popis stanovnistva na osnovu kojeg ce se legalizovati etnicko ciscenje a onda ces preko rezimskih medija da siris pricu tupavim Bosnjama kako su to odlicni potezi i kako dolaze bolji dani :-) Ali hajde bitno je da Damir Hadzic zaposli u Opstinu NG Elmu Demidzic i da ona nakucka 100 bodova na \"Konkursu za covjeka\" za koji ce se naivci spremati nesvjesni da je odavno odluceno ko ce biti primljen.
Zlajoglu podnosi izvijesce svom naredbodavcu. Rasprodaje zemlju gad.
Nece, vidis da vec na Kosovu testiraju model kakav bi se mogao primijeniti na uspjesnu BIH ! Shvatili su i oni napokon da nema drugog nacina za mir na ovom prostoru !
Zlaja zajeb at ce nas ameri.