Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@loki, dinu merlina i nekako cijenim ali ko je sve dobio prolaz u toj ,,akademiji nauka\'\' ne bi me cudilo da je nafiluju akademskom elitom iz kpd zenica
HAJDE LAGUMDZIJA I TI KO NEKA PAMET. NAPUSTI SDP PA CCES VIDJETI DA CE SDP PONOVO BITI PRVA STRANKA.
pa je li se ugrijao makar kad je \"toliko\" ložio?
Vjecito iz supljeg u prazno, jedino kod Dodika ima akcije. Tako da, sto se tice govornistva i supljaka, toga ima i kod svakog komentatora na ovakvim portalima. Ako je izlozio program, gdje je program, kakav je, koji su konkretni prijedlozi, je li usvojen od ostalih, kad ce se poceti primjenjivati...dok se vi nadrndate, kriza ce prestati, valjda. Treba brzo djelovati, konkretno, nesto tako...mislim, stvarno...ode zivot na tralalablabla...ili je novinarska greska ili nesto ne valja tu nikako.
srz citave price: Program...nema ga.??!!! pa sta je pisac htio pokazati, valjda fotografiju. A lijepi su, lijepi....
hem paHmetan, hem lijep... to majka ne radza dvaput. mozda bi mu bolje stajalo ime narcis...hmmm... nemas moj
Pa, gdje vam je taj program, sta je to izlozio???
lagumdzija je neko ko ima i vrlina i mana, ali mu niko ne moze osporiti ogroman autoritet kada je u pitanju vanjska politika zbog toga ce imati moj glas na iducim izborima
izgleda Lagumdzija jedini politicar BiH koji ima dobar ugled u svijetu. svaka cast. nije mi se svidjelo da imate starog novog predsjednika ali vjerujem da ste postali dobra alternativa sadasnjoj vlasti.
Tako je Zlatko,pokaži ovim nepismenim političarima kako se u stvarnosti prezentuje država a i to da ti nije trebao prevodioc za Engleski pošto ovi koi nas sada predstavljaju neznaju ni svoj maternji a kamoli strani.
to majstore, nema zezanja. ovaj put cemo te podrzati, izgleda da od svih politicara samo ti znas sta i kako treba da bi BiH postala stabilna drzava. samo naprijed!