Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo će biti samo izgovor našim političarima da sebi kupe ajfonove -.-
Reufa Bajrovica je sjebo ajfon.
Ispade Zlaja negdje iz naftalina da kaze koju....
Duznost svakog sefa drzave bi trebala da bude da zastiti svoj narod, a ne da ga salje golorukog na tenkove. Za te stvari postoji vojska koju je Erdogan i pored drzavnog udara 90% imao pod kontrolom.
ma nokia 3310 najjaca.....nista bez nje
NAžalost Zlaja tebi je jedina šansa da se OSUNETIŠ pod stare dane i pređeš na islam i okrilje SDA. Eno vidi kolege MUstafe Miailovića ! Šta mu fali !? Možemo ti srediti prelazak i u americi, prilikom nekih od tvojih globalnih putovanja ! A onda se sa dr Cerićem bacite na RIJEČNIK BOSANKO-PERZIJSKOG !
da i ti kazes neku pametnu
KAKO TE NIJE STID I SRAMOTA DA SE JAVLJAŠ.
Haj Lagumđzija ne seri,srao si 20.god.aktivno i ??? Bjezi da te niko ne vidi ne lupetaj gluposti....
Kome li je uopće važno šta prića ovaj bezvezni lik, koji svoju šansu u politici nije znao iskoristiti i koji je socijaldemokraciju u BiH unazadio 30 godina.
"Benim gelip gençenler" veli Zlaja
e moji pokemoni, hebete vlastiti narod godinama, ni narod nije nije nista bolji,uziva u ulozi nekakave zrtve zato nam je tako kako je, ali neka, u kompletnom ovom sranju ima i dobra,i taj narod i vlast potvrdjuju mnoge stvari zato su takvi kakvi jesu,jednostavno tako mora da bude....
Tebi, samoprolazeća krmčino, nema spasa - ti sam sebe ždereš
Jesam se ismijo kad sam ovo procitao stvarno su neki ljudi izgubili kompas il om je gudra mozak pojela
Laptop je spasio demonkratske institucije u Bosni i Hercegovini!
Tebe ni Nokia nije spasila :D
Nije morao sa IPheneom, mogao je Lagunđija i praktično, već kad je od naroda dobio priliku, pokazati i praktično da socijaldemokratija ima mnoge prednosti u usporedbi sa kleronacinalistima, ali ispostavilo se je da je njegov i mandat SDP-a protekao u kadroviranjima i i upravljanju nad profitabilnim kompanijama i sve što lični dobitak znači, a od neke ukupne koristi na ekonomskom planu, ništa.
slavit cu nacugat cu se kad budete pod crnom zemljom ti tvoja sdp i balije iz sda sa vodjom bookirom
A ko će ti ostati onda ? Sejdić i Finci ???
@innahawaad booosnjoooci :D