Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed sdp!!!!!!!!! naprijed proevropska Bosna i Hercegovina!!!!!!!!!!!
S.Avdić: \"Sirovim, neprikrivenim i neobuzdanim izbornim inženjeringom, majorizacijskom ohološću, Željko Komšić je ponovno izabran za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Nije uopće problem što Komšić ne zaslužuje da bude hrvatski član Predsjedništva BiH, drama je u tome što on prema svojim objektivnim kapacitetima ne zavređuje da bude bilo što! Za šta Hrvatima Bosne i Hercegovine, a i ostalim građanima koji su ga izabrali, uopće služi Željko Komšić? Da sjedi sa Lagumdžijine desne strane kada SDP BiH pregovara sa hrvatskim strankama. (Lijevo od Vođe u tim je seansama redovno nazočna, sve dok ne ode u velesposlaničku misiju u Brisel, Lidija Korać.)\"
Senad Avdić: \"..onda su mu Zlatko Lagumdžija i Željko Komšić nakon posjete Berlinu morali prenijeti nedvosmislenu poruku njemačke kancelarke (prema Wikileaksu, Teflonke) Angele Merkel: „Formirajte vlast kakvu god hoćete, ali ne igrajte se sa bh. Hrvatima“!
zlaja+željko+sdp bih = dobitna kombinacija za bih!
Naravno da ce biti Lagumdzija i Komsic, oni se jedini i interesuju za evropsku abuducnost BIH a ne domaćim kokošarenjem i kriminalom. Bravo!
Balavi šaner je manji od onog francuskog kepeca izgleda. ono samo majka može voliti.
Tolišni je ovaj šibicar iz predsjedništva. Nek\' sam vidio da je i on veći od nekoga.
Zar niste potrošili sve pare za izbore.Otkud vam pare frajeri. Angela bih ih mogla podojiti obadvojicu zajedno sa Čovićem.
Hihihihihi. Ovi teheranci su komika.
Samo jos nije pozvala Dodika i Radmanovica.Oni su sledeci.
ko može voljeti predsjednika koji priča u fazonu \"š\'aš ba ti?\', koji ispriča na tv svoju sramotu kako mu je tadić za iliju j. rekao bit će to ok pa onda osudio čovjeka na 12g (dakle, javno priznao da ga niko ni za suhu šljivu). kome će ovaj zalizani papak biti premijer- zar on ne ide na robiju zbog reketa? priča o sdp-u može proći samo kod bilmeza na ftv kao što je npr. tuka koja je večeras vodila \'odgovorite ljudima\' - glu.pačica nema pojma o gradivu al drži gard kao da je sami larry king!
Komšo legendo, sdp svaka čast, samo naprijed !!!! Za Čovjeka :)))
OVO IH JE LAJČAK PREPORUČIO DA KAŽU DA ČOVA SVAKU KOJU ZINE SLAŽE!
Samo naprijed Zlaya jedino nas ti možeš izvući iz crnila u koje su nas UMOTAVALI ONI KOJI SU OD 90 NA VLASTI!!!!
Podrška SDP i PROEVROPSKOM BLOKU
reketasi