Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzija neka si lupao šakom po stolu u Briselu, kada su htjeli dijeliti BiH, neka si, zato te i ne vole politicari... BiH moze opstati jedino kao ujedinjena zemlja, nikakako drugacije, treci entitet, i sve ostalos to zagovaraju Komsic, Radoncic i Covic.
lupao sakom kad god je to trebalo, da se odupre vanjskim interesdzijama i unutrasnjim izdajnicima !
Ne vole ga jer je otvoreno pokazao stav da ne dozvoljava da se ova zemlja dijeli, da se raspadne, sto je svima drugim izgleda u interesu.
Mnoge Evropkse razvijene zemlje bi sve dale da imaju ovakvog politicara,ali ko je nama kriv kada nam sudbinu odredjuju glasovi polupismenih ruralaca i seljacina koji godinama glasaju za one slicne njima,a ko fol zele da idu naprijed. Ne zele takvi nista,njima je dolazak iz neke selendre u grad jedina ambicija koju su imali u zivotu,i logicno da su ljubomorni na ovakvog gospodina kakav je Lagumdzija.
CAR!
...magle.
Znamo ba da vama smetaju školovani i pametni, jer ste se uživili u postratni seljakluk u kojem dobro plivate. Ali navikavajte se na povratak civilizacije u Bosnu, džaba vam cviljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...uh, uh, uh...jel, blago meni, i jozla stajo ko "običan građanin"? :)) ...mašala, sve se poobičnilo...de, jozla, skoči, prileti, daj ruke, treba mi oko krpa i usisivača :)
Sta uradi zivot s njim ovoj nekada lijepoj i atraktivnoj zeni!
..."draga" olivia, da te zmija ujede otrovala bi se :)
Ukupno 289 ljudi u skupštinama kantona, neka je prosječna plata zastupnika u kantonalnim skupštinama recimo 1500 KM (možda je i više ko će znati) mjesečno, ukupni izdaci države na ime njihovih plata iznosi 433500 KM mjesečno na godišnjem planu to premašuje iznos od 5,2 miliona KM....pametnom dosta!!
I dođeš u KS gdje DFova koza Hanka Vajzović glasa za povečanje ionako bezobraznih plata
Hanka i Radeljaš, to su para dva, grlili se ljubili sve do pola dva :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od rijetkih medju nasim politicarima za kojeg me nije sramota kada me predstavlja u svijetu. Izgleda drugi su izgleda prihvatljiviji za taj svijet jer nas onda mogu udarati po usima koliko hoce, a oni nesposobni da se suprostave.
e ovo je covo
Lagumdzija je zaista pravi gospodin... Obrazovan, pametan i covijek koji zeli da radi za dobrobit nase drzave... Svaka mu cast....
Lagumdjija zbunjen i zabrinut :)
Čovjek brine za budućnost ove zemlje! Konta, od sutra prvo Fahro iza rešetaka, pa dalje... Dugo ga Keljmendi već čeka