Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba Zlaja sjasi vise. Ti si covjece inzinjer koji nema pojma o drustvenim procesima i politici. Ti, apsurdno ali tacno, ne razumijes zemlju u kojoj si se rodio i u kojoj si sve ove godine zivio. Ti si ili pod jakim sedativima ili tehnokrata na zalutalom kolosjeku. I svega ti postedi nas svojih analiza i supljologije.
Zlajoglu, ja ti halalim sve što si napravio hrvatima, ako ćeš nam dovest halal turiste :) usput, može li mi neko pojasnit kod tog halal turizma koji lojava ološ uvodi u tzv. BiH jel i boravak halal? a jeste bijedni, pas vam majku prčio! halal prčio, naravno! bez uvrede, al ste baš dno dna europe!
\'ta ce on, ja mu zakuco ispit, ha ja :)
nek smo mi poznata destinacija za halal teroriste.je... nato