Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni ljudi od rata pricaju da je KOS ubacio svoje ljude koji cekaju. U zadnje vrijeme nas lagano guraju u zagrljaj Srbije, mini sengen, otvaranje granica.... Bosnji daj pobjedu u Zvezdama Granda i on je vec pao u sevdah.
Gledaj boje, frisak sa mora.. A ti sirotinjo budalesi... Zar ova lopina nije u zatvoru?
Cuj ti ove blento ine i njegovih ideja. Brate, on i kad kaze da trebamo uci u EU ja to dobro dva puta promislim jer mu ne vjerujem ni sekunde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A divi njega sto plano dusa draga kopo krompir garant.
Joj Zlatka jes zadrigo od alkohola.
Ili kako da napravis Veliku Srbiju u okviru integracije
Halo penzija. Imao si priliku. Još uvijek se nismo oporavili od nje.
Vidi ga ko Trump sav nekakav naradžast.
pronadjite uljeza medju svim navedenim ucesnicima...
Koja inteligencija, a kako sve upropasti...
Nismo ni trebali izlazit iz AustroBugarske
Ne treba nama eu i sve te kao eu vrijednosti,kada bi bilo volje, znanja, i pameti mozemo mi mnogo bolje svi zajedno.eu nije ono sto nam se predstavlja,dosta je gore od toga...
Slucajni prolaznik i kukavica
Ne.
To znači da se države regiona moraju interno integrirati i onda integrirati kao region, a onda integrirati u EU - prevedeno naprije Srobslavija a tek onda EU ( ako ikada to bude). Ništa čudno od udbaša i srbalije, produžene ruke srpske bolitike u BiH.
Ovi iz sdp - a vazda slucajno prođu i oni bi da mi idemo u regionalno tzv srpski svet, pa onda u EU. MOJ ZLATKO, MOJ BILMEZE
Joj sagorio ko rogač,lopina