Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlaja king!
Zlatko kad si tamo usput ih pitaj izdaje li se kod njih redovno JMBG za novorođenčad.
Naravno da izdaje, nemaju oni RS.
And they can keep him....
Samo stranci, PIK i Incko mogu nešto uraditi u BiH, a sve parlamentarce bar što su pokrenuli promjenu Zakona o JMBG, razriješiti svih dužnosti i ostaviti i bez funkcija i bez plata Pa jbte niko od bivših država YU nije ni pokušao mijenjati JMBG osim Hrvatske. No i ona je i dalje ostavila JMBG bez bilo kakve izmjene, jer i danas ne možeš u Zg. ni račun u Banci otvoriti bez JMBG-a. Isto je u Slo. , Srbiji čak i KiM i Vojvodini, C.G Mak. Razlog? 1.) Još kad je uveden 1976g. JMBG bio je usaglašen sa standardima i direktivama EU, koje do danas nisu mijenjane. 2.) Ogromna cijena koštanja bilo kakve promjene, po svim stručnim i ekonomskim analizama. 3.) I što je najgore da bi bilo kakva izmjena napravila opšti haos posebno sa imovinskom dokumentacijom, ( vlasništvo, računi na bankama, porezi, nasljeđa, ostavštine, bračno i porodično pravo….), na šta su ljudi najosjetljiviji, plus el. obrada podataka i tehnički problemi..) Valjda su i stranci konačno shvatili s'kim imaju posla? Ili ??
hahahaha neke od ovih komentara pise licno gospoda zlatka lagumdzije amina!!a ko zna malo pripomaze cerka jelena iz beograda a vjerovatno je i mali salko zlatko stasao pa i on poneki ubaci!
Duboko se nadam da će tamo i ostati.... ovdje mi ga preko... glave!
Još jedna ublehaška posjeta u cilju zamazivanja očiju javnosti da crveni kao bajagi nešto rade. Ako im se radi, neka aktiviraju federalnu vladu!
Nakon TITA ZLAJA!!!! Stazama revolucije doktora Lagumdjije
Svaka Vam cast, posebno sam bla odusevljena kada Ste dosli iz Rige kroz tri aerodroma, Vi ste pravi patriota!
Tacno se vidi ko najvise radi i dovodi investitora u BiH. Bravo ministre!
Svakako raditi na izgradnji i jačanju ekonomskih odnosa sa drugim državama, to je ono što BiH treba
Ovako to radi MVP, iako nisam simpatizer lika dr. Lagumdžije, djela svakako jesam
Lagumdžija će sa zvaničnicima Azerbejdžana razgovarati o nastavku bilateralne i unapređenju ekonomske saradnje dvije zemlje, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH. Svaka cast,tako to rade pravi ministri vanjskih poslova a ne da se samo vozikaju u svojim skupim autima!!!!!
Zlatko Lagumdžija sigurno na pravi nacin odgovara na mjesto ministra vanjskih poslova!Covjek gdje god ode dogovara neki uspjesan projekat za FBIH!! Svaka cast!!