Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlaja je gigant i to veliki!!! pa vi pricajte sta hocete. jest prepotentan al ima i razloga da bude
Od SDP-a BiH je ostalo samo ime i nista vise.
Lagumdjija bi trebao da se ljuti na one koji tretiraju RS kao nezavisnu drzavu. Umjeto toga on im cestita? Lagumdjija je izdajnik, cetnicki rodoljub, i koristi svaku priliku da cetnicima da podrsku, pa makar i ovako. Vaznija je drzava od partijske solidarnosti. I Nacional socijalisit su bilkiu \"socijalisti\". Sta imas cestitati onima koji podrzaju \"dezelu RS\".
Jebiga, pametni Slovenci! Ljudi gledaju od čega se živi, kakvo je obrazovanje i zdravstvo za razliku od bosanskih ovaca. Hljeba čestito nemaju al neka samo SDS-SDA-HDZ-SNSD-HDZ-HDZ1990! Dao će uvesti PDV od 50% pa nek stoke crkne! Ovdje ti na Ekonomskom forumu zemlju predstavlja hodža a ne ekonomista, ko da je Srednji vijek a ne 21.vijek!!!! ZA OVCE JE BLEEEEEEEEEEEE!!! ZA PAMETNE SDPEEEEEEEEEE!!!
a sto se obradovao kad si mu je lagumdzija cestitao mogu mislit