Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji ministar vanjskih poslova!
Idemo naprijed! BiH moze naprijed samo uz umjerenu politiku iz SDP-a! Dosta nam je radikalizma nacionalistickih stranaka
zbog tvojih lazi dragi nas zlaja ove izbore primices ga do jaja!!! kad osvojis sta u livnu i banja luci onda dodi i bosnjacima zavuci!!
Ne treba tebe ni SDP ni Bosna.
Onog momenta kada tvoje ideje socijaldemokratije budu imale plodno tlo u RS-u naspram socijaldemokratije/fašizma koji bez ikakve sumnje još uvijek ima podršku većine glasača tamo imat ćeš i moj glas. Do tada, NE DAM. Dragi Zlatko, borba protiv nacionalizma treba da se vodi na obadva fronta (entiteta) i medju sva tri naroda, a ne samo protic tzv. \"bošnjačkog\" nacionalizma. Otidji u Banja Luku, Bjeljinu, Prijedor, Tomislavgrad, Livno... pa tamo probaj sa svojom retorikom.
Samo naprijed Zlatko!!! Vi ste nam jedini garant opstojnosti države a ne smeće od SDA koji su otišli u koaliciju sa četnicima i Dodikom!! Idemo naprijed SDP SDP SDP SDP!!
ALKOHOLICAR BOLESNI,SHIZOFRENICNI!! STRANKA LOPOVA I UBLEHASA, SAMO LAZU, PLJACKAJU NAS, GAZE PO NARODU I CMIZDRE NA OVE I ONE STRANKE!!! PA STA SI OSMISLIO MAMLAZE??? KOJI SI TO KAPITAL DOVEO, KOLIKO MJESTA RADNIH OTVORIO???DOSTA VISE DRZAVE ZA TEBE I TVOJE BOLESNIKE!!
Sta mai ono reketas, pravda, korupcija i slicno
Samo idiot moze glasati za ovog srbofila sa slike
Vi sto ste prosipali suplju i lafo moralnu pricu ste prosipali...., pokazali ste svoje pravo lice, otjerali najboljeg covjeka iz stranke tako da je vrijeme da pocnete padati u zaborav.... Citiram jednog politicara koji je rekao: \"Najbolji komentar o SDP-u je dao Zeljko podnijevsi ostavku u toj stranci\" - pametnim ljudima dosta!
www.facebook.com/NeGlasaj
Nije bjelosvetski već belosvetski. Drž se komande, jesi sluga ili nisi.
Ovakj zaltko misli on pametan, svi mi ludi. Nivo predškolskog obrazovanja. Pa nismo mi vlasi jarane.
hahahha mladi eto vam vase vlade zaposli vas samo kad ih treba reklamirati !!!! pa vi ljepite plakate i brojite njihove listice da vas mogu opet krast!!! fuj fuj fuj puhh
Aleksandre Trifunovicu, najeo se ti go.vana svih hodza u RBIH- ! je.bao te krst u tvoj zagadjeni prst, a sta ti smetaju hodze, hajvane, pogledaj genocidne bradate srpska spodobe fundamentaliste s krstom do pupka irineja i kacavendu, ako zive, ko lordovi, hajvane !
jedina sansa za BIH je SDP. sve ostale opcije nema BiH
Bosnjaci polako pocinju shvatat da nije pitanje koliki si ti patriot nego koliko su bjelosvetski kapitalisti i globalisti spremni cjediti i na kraju unistiti tvoju drzavu. A politicare te drzave odkupis za papire zvane dolari il euri.