Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno je da je BiH imala veliku korist od clanstva vijecu EU, ali. Od tebe nije imala, bas nikakvu. Tacno je da je BiH bila ispred Srbije i Crne Gore u svakom pogledu, ne samo kad je rijec o evropskim integracijama. Sve dok tebi, komunjari i islamo-fobu, ne dadose vlast. Tacno je da Bosna i Hercegovina odnosno Bosanci i Hercegovci mogu biti ponosni sto su postali clanicom velikog broja konvencija EU, ali ne zahvaljujuci tebi. Tebi treba zahvaliti sto si i ono malo demokratije, vladavine prava,slobodu govora, vjerovanja, razmisljanja i ljudske sigurnosti unistio, za ovo malo vremena. Da ti je, samo jos koju godinu vladavine, unistio bi i mezarja BiH patriota. Nebi se vise zvali \'Sehidi\' nego, \'pokojni preminuli\' Sretan cu biti onoga dana kad ti nebudem gledao tu krmecu glavu po Evropskim i svijetskim institucijama dok predstavljas moju drzavu.
Mozda jeste korist od clanstva ali od tebe nije sigurno!!
ti silagumdzija mason i treba te udarat k*** u glavi
Klix, sto niste naveli da je Zlatko rekao da ce Dejton biti popravljen?
Manuela, samo nastavi ali pazi da se ne ugušiš s p e r m o m.
Pa hajde reci bar jednu korist koju smo imali?
Sve je to OK......! Aha . Ali KO CE DOPUSTITI DA SE DRZAVNA IMOVINA RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE DJELI ENTITETIMA ?!!! Ko ? Zar su se za to BORILI SVI PATRIOTI RBIH-E da bi danas Visoki Predstavnik otvorio PODJELU drzavne i vojne imovine RBIH-e NA ENTITETE ! Znate li STA TO ZNACI ? Koja je TO ZAMKA od MZ-e i EU-e ? Nece sestorka korumpiranih politicara odluciti djeliti drzavnu imovinu RBIH-e KO DA IM JE TO LICNA BOBOVA IMOVINA VEC CE TO SVE BITI IZNESENO PRED USTAVNIM INSTANCIJAMA I INSTITUCIJAMA RBIH-E ! Bosanci odlucuju od SVOJOJ DRZAVI A NE SESTORKA KVAZI POLITICARA PLJACKASA i FOTELJASA UZ EU-U I MZ-U ! Dosta VISE! USTAJ RE*PUBLIKO BOSNO I HERCEGOVINO I NE DAJ SVOJE !
Xampp 25.04.2012. u 20:29 Manuela, glavu dolje i nastavi sa započetim poslom, nije Zlajoglu vr ---------------------------------------------------------- I sta si sa ovim zelio pripciti? Ovo je jedno nista. Tvoj odgovor mi lici na mjehur od sapunice. Kad netko nije vrijedan da se ja o njemu pozabavim ja ga ignorisem.
jeste coravi sve je stimao i mjesto ministra da bi isao na iskurziju po svijetu,hoce da bude dodik da drzi policiju,tuzilastvo itd,da nebi njega gadanjali sto je krao pare od zulfikarpasica i reketa po sarajevu......
Manuela, glavu dolje i nastavi sa započetim poslom, nije Zlajoglu vrijedan prekida.
Svi vi, koji ste protiv Lagumdjije lupate u prazno. Ne poznajem tog covjeka, niti sam negdje procitala kakvu stetu vam je napravio. Meni se cini, da su mnogi kao ovce. Jedna pocne blejati a ostale im se pridruze. Ako imate nesto protiv Lagumdjije, budite konkretni, priopcite citateljima tu stetu
СИПА ИСТРАЖУЈЕ САНАДЕРОВЕ \"АРАНЖМАНЕ\" С БОЖОМ ЉУБИЋЕМ ! DOĐE MEČKA U HDZ BIH. BIĆE SPEKTAKL !
Ja mislio nece mi komentar, od viska glava ne boli
Zlaja Š.I.P.U nam ga svima do J.A.J.A
Zlaja sipu nam do jaja !!
sam si ti problem bih a ostalo se moze popravit,jeb te tvo jaran damce ludi