Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ministre na borbi da unaprijedite odnose BiH sa ostalim drzavama...
Mi smo u RANGU Finske i mi cemo unaprijediti saradnju, koliko velika USTA MOGU BITI koliko je velika jos jedna FLOSKULA od lidera koji dolazi iz STRANKE JEDNOG LICA. Znamo svi mi NIKAD VISE SDP, nikad vise da nas zastupa ovakva DEMAGOSKA STRUKTURA LICNOSTI. Samo je jedan COVJEK koji se naziire na POLITICKOJ SCENI, to je gosp. ZELJKO KOMSIC. SVI OSTALI SU DOBRO PROVJERENI I DOKAZANI SLJAM.
Vidjet cete kada dodje Zeljko Komsic, da nije on kakav se predstavlja... Njega je stvorio SDP, a ne on SDP!!!
Zlagume u Finskoj nije popularan stoni tenis
Treba cestitati ovom ministru. Kad se samo sjetim Alkalaja i njegovih skandala
Jaku foru je primio u p.m. :-)...A još jači zaključci.
Smijenjena vlada u Tuzli !!!! Još jedan delegat podnio ostavku u SBB, PALA VLADAAAAAAAAAA u SBB Tuzla kantona opšti raspad sistema radi kriminala i lopovluka dirigovanog iz centrale kokainskog krivog tornja i glavnog Tornjaka.
ZA INVESTICIJE TREBA NORMALAN ZAKON ,PRVO TO UREDITE JA NEZNAM KOJI POSTEN COVJEK BI ZELIJO ULOZITI U NEUREDENU BIH.
svaka cast!
Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo !!! - to Zlaja !!!
Ovo svakako pomaže Bosni i Hercegovini u povećanju obima trgovinske robne razmjene, povećanje investicija i saradnju s Finskom u oblasti turizma, obrazovanja, naučnih istraživanja i novih tehnologija, kao i za saradnju na polju zaštite okoliša i korištenja obnovljivih izvora energije.
Kad gledam Lagumdziju i kako on radi svoj posao i kad se sjetim kako je to onaj Ahmetovic radio, odmah mi bude jasno sto smo u stanju u kakvom jesmo.... Lagumdzija se bori da ispravi sve ono sto Ahmetovic nikad nije radio i da napokon napravi neku saradnju drzave sa ostakom svijeta....
Ovo svakako pomaže Bosni i Hercegovini u povećanju obima trgovinske robne razmjene, povećanje investicija i saradnju s Finskom u oblasti turizma, obrazovanja, naučnih istraživanja i novih tehnologija, kao i za saradnju na polju zaštite okoliša i korištenja obnovljivih izvora energije.
Sta ceka ovaj nas ministar,idi u Srbiju,jacaj ekonomske odnose sa bijedom ko sto smo i sami.Vidis kako je Milanovic pametan covjek.
Lagumdžija i ambasador Metso su ocijenili da su odnosi Bosne i Hercegovine i Finske dobri i prijateljski, pri čemu je veoma značajna podrška Finske evropskim integracijama naše zemlje. Nije sad bitno koje iz koje stranke, ocigledno da Zlatko pokusava i zeli napredak BH drustva u cijelini, svaka cast, samo naprijed!!!!
Ono sto je vrlo bitno za drzavu BiH su dobri odnosi sa ostalim drzavama i prijateljski odnos sa istima, sto nam svakako pomaze u razvoju u svakom pogledu. Lagumdžija i ambasador Metso su ocijenili da su odnosi Bosne i Hercegovine i Finske dobri i prijateljski, pri čemu je veoma značajna podrška Finske evropskim integracijama naše zemlje.