Poziv turistima da posjete Japan
0
Kyoto zahvalio Sarajevu na podršci nakon katastrofe
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li si ti uopće svjestan koliko si glup i ograničen?
Bosnia&Japan friends in trouble!!!
Raskiselisheli vam se japanci ??
Sad nek\' oni nama pomognu da preživimo ovu nemaštinju .
LONG LIVE JAPAN & BOSNIA
Ove vlaške dalabu po forumima su fakat cilj sebi zacrtali da edukuju svojom \'inteligencijom\'. Zamal ne rekoh šta da mi \'edukuju\'.
MUS-MUSI ! Vidite,Japanci nisu u globalu religiozni ali su svojim radom,ponasanjem,ljudskoscu,humanoscu blize Bogu od bilo kog naroda na Svijetu.Ako uporedite Japanca sa Bosnjakom po svim ljudskim karakteristikama, otkricete da su Bosnjaci varvari u odnosu na Bozanstvene Japance. Ovdje govorim o Bosnjacima koji su mi bliski po krvi, ali su mi po svemu ostalom blizi Japanci -moji stari prijatelji i znanci. SAJONARA !
Meni je zao Bosnjaka sto su optereceni mojim textovima u negativnom smislu. Moje su namjere da u svakom portalisti otkrijem njegovu dusu da izazovem u njemu jednu vrstu \'trigera\' koji ce uciniti da se covjek isprazni.Mislio sam da ta praznjenja negativnih naboja-posebno prema Srbima-nece dugo da traju,ali sam se izgleda prevario.Ta su praznjenja mrznje postala toliko snazna kod Bosnjaka da pale.Mogu samo zamisliti kako je otrovana dusa tih ljudi.Na moje textove se treba prazniti-ja se na to ne ljutim,ali se ne smije dusa ponovo puniti otrovom.Zato ja cesto ubacim stihove sa porukama koe se mogu citati izmedju redova da malo razgalim dusu tom Bosnjaku-mom saplemeniju i bivsem jaranu,da mu pomognem kao i sebi sto pomazem kada me uhvati nostalgija za mojim izgubljenim krajem.Tako ja i odrzavam unutrasnju ravnotezu-nemam u sebi zla a o zlu mogu da pisem sarkasticno kroz stih.
Kina je zakon, \'ebeš ove radioaktivne ribare
@realista super ti je komentar, pusti polupismene morone
@ pravom realisti, bolan ne bio, gdje su ti stihovi o kamikazu japancu, maca poj\'la jezik a? Kad znas onako uvijek omalozavati i ismijavati Bosnju........:) Pozdrav svima koji nose Bosnu i Japan u srcu !
Prelijepa zemlja tradicije i kulture. Bosna i Hercegovina je prijatelj Japana zauvijek.
sretja moja pa imam gugl da me izvadi kad ispadnem glup
MUSI-MUSI[HALO-HALO] ! I jos nesto-ovo na prvoj slici nije Kjoto,samo je na drugoj slici zlatni hram iz Kjota.Kjoto nije na moru,on je na sumskim uzvisenjima i ne lici na nase gradove pa se kod Japanaca uvijek kaze Kjoto-carska Prestonica. SAJONARA!
ja kad skontam da sam ispo glup onda se vadim,ne zamerite,ja sam ipak kopile i budala
za@realiste obrezane, samo ovaj prethodni text je moj.Jos da vam kazem u Japanu/Niponu sam bio do sada pet[5] puta.Tamo imam svoje prijatelje i prijateljice bracne parove koji su samnom krstarili Mediteranom jos za vrijeme YUGE. Pored ovog zlatnog hrama sam bio nekoliko puta,a od svega je najveci dozivljaj umiti se SVETOM VODOM sa izvora pored hrama u ogromnoj sumi.Izvorskoj cesmi se ne moze prici vec se voda uzima dugackim susakom cca 3m. Sajonara !
Ma dobro to, nego kakve su cijene ove godine autobusom do Makarske?