Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je zagadjen kad krezuba mahalska sirotinja loži cipele, čizme, ćebad, a dogrevaju se na ugalj. Vaša prednost je što vi vidite šta udišete. 😂
Ma sta nas briga svakako se duze moze zivjeti i bez zraka nego sa ovom platom
Sinoc je bilo KRITICNO/ALARMANTNO! Preko 300 PM2.5 https://twitter.com/USEmbSJJ_Air/status/1068989432726843392 Vlast naravno spava - ni ne pomislja nepopularne ali konkretne poteze uciniti.
Nije kriv ugalj...krive su peći
Pa hambasadorice krmak, bujrum kod nas na Buloge da nam musafir bideš?! Ha te avizamo ti osejri ima li zifta u kasabi pa potpeti,nebili se airli dokopala hamerike!!!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
kazu talibancici djikani po pelesijama ..pa mi smo vama namjerno ostavili te smrdione i otisli na svjez vazduh,zao mi je te vase djece ostat ce dalekosezne posljedice po njih.. Samo nek sam ja u Sarajevu paq makar diso na skrge ,nemo vode itd....
nek je vama Oric slobodan...platit cete vi talibancici visoku cijenu zabijanju noza 92.u ledja..
Zašto Herceg Bosna i RS nemaju ovih problema? Problem mora biti u mentalitetu.
Gas masku i ko ker sa brnjicom .... Ko hoce a nemora 🚱☝️
Đe ste smogovci 😁
I onda go*na jedete političkim afirmacijama sa nacionalnim degradacijama i maštanjima o prizavanju svjetske elite! Pi4ka vam materina sebična balkanska primitivna! Nazad na konjska kola i kameno ognjište, nisu za vas vozila za unutarnjim sagorijevanjem i sofisticirane peći jače kalorične vrijednosti!!
u lukavcu indeks 180....
ahahahahahahaha
Birali ste, eto vam. Bolje nismo ni zaslužili.
Pa u tom kazamatu nema ništa kvalitetno.
"Halo? Dobar dan. Javljam se po oglasu za ovaj stan na Grbavici..." "Da. Recite?" "Kakav je pogled sa terase?" "Đikane, jel me zaiebavaš?" "Malo."