Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JADNI ČETNICI!!!! NISTE NIZAŠTA STVORENI, JADE JADAVE!!! ;-) SMRDULJANI STE I NIKOGOVIĆI ;-)
Bas je Sa-X postao bezze zadnje vrijeme... smijao sam se porukama a sada vidim puno se i brisu... A ostavljaju se poruke od glupana kao ceto i kopmanija... odo na index.hr, makar se tamo demokratski moze komentar napisati
Ja ovog mrtvaca... I tebe ce stici sudbina tvojih prethodnika, Karadzica, Plavsicke, Sarovica i Jelica .
TOLIKO ZA OVAJ PUT A SAD ODOH TRAZITI KAKVU KURCINU DA GA ISISAM !! HAJD U ZDRAVLJE I SVIMA SRETNA NOVA GODINA ! ODOH SE NASISAT...-KOMSIIIJAA...KOOOOMSIIIJA RAGIBEE-...DODJI I PODAPERIII SE MALOOO !- -OOOOO RAGIBEEEE !-
AAAA, EVO I MENE, AKADEMIKA!!! ;-) NAKON NOVOGODIŠNJIH BLAGDANA, FOSIL KUZMA BULAZNI O NEKAKVOM PRIPADKU I GENOCITETU SMRDDSKOM, ALI TO I NIJE LOŠE ZA JEDNOG FOSILA KOJI JE JEDNOM I PO NOGOM U GROBU ;-) TAKOZVANA \"SRPSKA REPUBLIKA\" JE FAŠISTIČKO-GENOCIDNA TVOREVINA, I NJENO MJESTO JE NA SMETLJIŠTU HISTORIJE SKUPA SA HITLEROVIM \"TREĆIM RAJHOM\". PROPAST ĆE GENOCIDNA TVOREVINA REPUBLJIKA SMRDDSKA, KAO ŠTO SU I PRIJE NJE PROPALE SVE GENOCIDNO-FAŠISTIČKE NAKAZE, A DAH SLOBODE USKORO STIŽE ZA REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU!!! AKOBOGDA, 2009. GODINA ĆE BITI GODINA KONAČNE PROPASTI FAŠISTIČKOG GENOCITETA, TAKOZVANE \"REPUBLIKE SRPSKE\"!!! ŽIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA I NJENI GRAĐANI!!!
admine, kurvin sine, pizde se materine najebao!!!
Kakvi ovde primitivni komentatora ima da coveku se smuci zivot. Republika Srpska postoji i tako ce ostati.
U novi rat ce biti direktno umjesane Hrvatska i Srbija.
BiH je Jugoslavija u malome. Juga je riknula a tako ce riknuti i BiH. To ce biti konacni cin stvaranja cistih nacionalnih drzava i tek onda nastaje trajni mir na podrucju bivse YU. Koliko ko bude vojno jak toliko ce i dobiti teritorija BiH. Taj buduci rat ce poceti muslimani jer nemaju nacionalne drzave ali oni ce najvise i popusiti to je sigurno, zatim slijede srbi. Muslimanska drzava ce biti svedena na Sarajevo i uzu okolicu Sarajeva. Zivi bili pa vidili!
chedo,niko vise ne zaudara od vas nacisticko-vlaskih govana i hale (republike smrdske)u kojoj zivite,gamad poput vas nista drugo i ne zasluzuje.znam i da ti je krivo sto ti na licnoj (ako je i imas)pise velikim slovima DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA,mamu ti na kolac nabijem smrdljivu!!!!
Entitet rs je okupirani dio BiH kao sto su Izraelci okupiriali 20% Palestine.
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
Republika Srpska je svarnost i nemozete to promjijenit ali mozete da je prihvatite i da zajednicki rijesavate nagomilane probleme kako politicke tako i ekonomske i svima ce biti bolje. Takvim ponasanjem samo ce te da produbite krizu iz koje necete imati koristi ni Bosna niti Republika Srpska.Istina je da u Bosni i Republici Srpskoj ima mnogo sirocadi i za to ste odgovorni vi sami kako Srbi tako i Muslimani i Hrvati podjednako.Nema razlike izmedu sirocadi Srpske ,Mislimanske i Hrvatke nacionalnost i svi bi voljeli da imaju zive roditelje.Kad shvatite da ste vi svi zrtve i zlocinci tek onda ce te moci da krenete naprijed.
@ jah...Cuj smrdljivi, cim predjem iz Srpskog Sarajeva u taj vas pederalni deo pocne loj da udara, malo smo mi zice imali, hehheheh
@ Ja....Srednje,nadje se, nisu nesto, moze, cini mi se da ,da...vise nego prije. A lopova medju politicarima je bilo i biti ce ! I kod nas kao i vani.Pa uglavnom se kupe nekako. Manje, vise cuva ..... Ali uvjek MOZE BOLJE ! Mnogo volim Republiku Srpsku !