Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam ko pise ove clanke al zar nije vec svima jasno da oni tamo ne idu sto zele da prestave bosnu. i zbog cega se u clancima navodi \"koje je upoznao s političkom i ekonomskom situacijom u RS-u i \"BiH \". koje BIH? pa oni otvoreno govore da za njih Bosna ne postoji. i zato nas molimo vas postedite ovakvih glupih clanaka.
Vidi mu glave Hamo Matereti sto bi rkli dobri NADREALISTI. Cuj ovog bika koji sjedi Genocitet stabilnij dio! Koji komad Krmka u izmaklim godinama ! Nagradno pitanje za Genocidase glasi: Koliko cvaraka a koliko masti bi se dobilo topljenjem ovog krmka ! Pitanja i odgovore ostavite ispod ocekujem iskusne genocidase da pogode predpostavljam da ce te biti aktivni. Onaj ko pogodi eto mu zimnice!
GLEDAJ TI FOSILNOG FAŠISTU KAKO SE POVAMPIRIO TOBOŽNJI KOMUNIST IZ 1863 GODINE ;-) KUZMANOVIĆU, HAJ MOLIM TE... AL, STVARNO TE MOLIM... NEMOJ KENJAT, VEĆ MAAARŠ U STARAČKI DOM, GOVNO STARO FOSILČINO PREPARIRANA-FAŠISTIČKA!!! ;-)