Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McBurek ovde se prica o nauci, akademijama, naucnim radnicima... Da li im je tu mesto ili ne, etc.... Iskreno ti savetujem da odes na dernek.ba, neki chat, mozda te neko i svati ozbiljno, ovde nece sigurno. Pored imena kao sto je Drenka Šećerov-Zečević, a ima ih jos, da ne nabrajam, jeste sramota da nasu Akademiju predstavlja jedan ipak senilan covek koji je daleko odmakao od nauke i naucnih radova. Sa postovanjem Mirjana.V.
staklena providna mumija sebe u sramu zakopava akademsko-libista-krstaskog unistavanja mulimana i njihove kulture! Eh jadnice do juce niste znali ni sta je sapun ni pismo a sad ste postali akademici!Fuj! BOSNA4EVER!
Hvala dragom Bogu za Internet pa da svi mozemo vidjeti kakva je to sprdacina od Akademije. http://www.europeanacademyofsciencesandarts.com/index.php A i kako bi drugacije bilo kad pogledade Rajkovu web stranicu na Engleskom - ili da li je to Engleski ili samo lici na Engleski. http://www.predsjednikrs.net/en_l/pages.php?id=1 Ima u RS dosta svijeta koji vlada Engleskim jezikom pa bi mogli Rajku napraviti pismenu stranicu. Ali treba prvo zaposliti komsije iz Celinca koji su zavsili dvomjesecni kurs kako se koristi rijecnik. ja je u pravu: ovom sranju nikad kraja. Barem znamo da je sranje. Nepismeni akademici. Dosta, dosta, dosta, ....
Bosnjaci, Dobro razmislimo u kakvu mi to Europu hrlimo dok Srbi kao fol nesto i nece. U Europu u cijoj akademiji nauka ima mjesta za strukture proizisle iz genocida i za kreature koje to \"ponosno\" cuvaju.
e j... ga, pa ovom sranju nikad kraja