Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Advokati koji su za vrijeme rata KRALI BOŠNJAKE I HRVATE PRAVEĆI ŠTETNE UGOVORE A OVA DVA NAODA MORALI POTPISATI DA BI ŽIVI NAPUSTILI BANJALUKU I RS
Ljudi moji ja se ne cudim Rajku Kuzmanovicu jer je on politicki podobnik i cuvar ratnih stecevina za koje njegov predhodnik odgovara u Hagu za ratne zlocine. Rajko pokusava postici isti cilj na drugi nacin dakle angazmanom i uvlacenjem advokata u plitiku koju provodi sadasnje rukovodstvo manjeg ENTITETA A NE DRZAVE kako kaze predsjednik advokatske komore Jovan Cizmovic. Nije se cuditi kad obicni covjek ne poznaje termin entitet-drzava ali kad predsjednik advokatske komore kaze da \"RS treba da ima clanstvo ravnopravnih drzava Evrope\"onda je to kraj kraja. Evo sad je svima jasno pa i MZ sta se smijera i skim imju posla.
Kuzmu su klonirali i to je drugi slucaj u tkz rs. Sa stidnog mjesta NN uzet je uzorak dlacice a vidi sad ljudine. Ko bi reko \'ebote! Sto ti je nauka.
Da, palim se na \"srbe\", mamu vam genocidnu, je*o ti Rajko mamicu:-))
mackice, ti se tako pališ na Srbe da bi i rajku širila noge, fuj nimfomanko ...
S T A K O R
Pa i ja sam mislio da je ovaj pre neki dan umro... :)
Zar ovaj nije prije neki dan umro?
Posljednje reforme koje je ovaj metuzalem provodio su bile reforme Tiberija i Gaja Graha.
Rajko krkane....hoces da kazes da su opancarski \"advokati\" sposobniji od stranih sudija i tužilaca?? Hahaha......joj provale.
Bosni netrebaju ovakvi, saljite glavonju u penziju, dajte prliku mladim pametnijim ljudima od njega nema nista, njegovo je davno proslo.PENZIJA
Šta su ovi aKvokati???