Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi tjesite pakasi SDP-ovski, odzvonilo vam je.....hajmo dislike, a i onim SDA krimosima crno se pise.
Ma je l' moguće?
Treba ta govna politi benzinom i zapalit pa šta ostane baciti ko Ahme u septičku !
Sta ce se iznjasavati i ici na ruke kriminalcu Fahri,koji se ovim putem zeli samo revansirati SDPu,zato sto su glasali za njegovu opravdanu smjenu na mjestu Ministra sigurnosti,a dobro zna da ga ne moze ni smijeniti jer je Lagumdzija ujedno i zamjenik predsjedavajuceg Vijeca Minsitara Bevande.Znaci p.sa Fahro svjesno uz vjetar,laze i sebe i gradjane,valjda se nada nekim politickom poenima na ovaj nacin.
fahro ko uvrijedjena mlada.. smjenili njega pa bi i on sad nekog da smijeni
Nema se sta izjasnjavati o nekome ko odlicno obavlja svoj posao, smjenu zele samo oni kojima rad smeta i napredak BiH.
ma super obavlja posao, garant ce dobit jos jedan mandat, hahahahahaha ja humora majko draga. Znate li vi sta bolan pricate, ljudi vam se smiju braco draga, ja budala nemozes vjerovat. Stranka vam je rahmetli, hej jadan nebio. Đaba se ofirate.........
Pa niko neće ispunjavati hirove Fahrudina Radončića koji po Fb grupama skuplja lajkove, treba se pozabaviti ozbiljnim problemima, ne rješavaju se državni problemi lajkovima!
Jest u pravu si. Vidis kako ova nasa dobra vlast rjesava sve probleme. Nemamo ih uopste, sve je med i mljeko....
Kakava crna smjena, to nije ni za uzeti u obzir; dosta je smijena zbog politickih revansiranja, ova smjena je ocigleno samo zelja za revansom i steti BIH!!!
Razlozi za smjenu koji su navedeni su, malo je reci, smijesniii. Pozivaju se na proteste i nezadovoljstvo gradjana za smjenu Lagumdzije?? Meni tu nesto ne stima? Da ste htjeli smjenu trazili biste je tada kada je bilo sve aktuelno, a ne sada, odjednom? Sta li Fahro muti...
Samo SBB-ovcima moze pasti na pamet rekonstrukcija Vlade sada, par mjeseci pred izbore
sta ces, padne njima svasta nesto na pamet, kao npr. paliti drzavne institucije
jes dobro si, nemaju pametnija posla kad nam sve funkcionise extra u zemlji.