Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gnjido ulojena.
Ovaj nazovi čovjek od Kusturice je šprdačina od ljudskog bića... sramota intelektualnog svijeta.
@Saray33 prodaje srbima muda pod bubrege a oni se nesto pale na njega. koji kralj:)
Okupaj se, Okupaj se. Okupaj se, Okupaj se. Okupaj se, okupaj se, Evrybody kupaj se. I onda opet refren. Okupaj se, Okupaj se...
Perhan
Ko je ovaj? A, da sad znam. Pjevač. Prva dva albuma su mu bila odlicna, dok nije prešo na komercijalu.
Pa eto, Nemanja, Čeda po Bosni nije krao kamenje sa kulturno istorijskih spomenika - da bi sagradio svoj grad ( uzurpirajući uz put ime Andrića).
Sada nebitan lik, iako je bio vrhunski reziser, danas gdje god je vlast i ima para on se tu vrti, nebil usicario koji milion za njegove kicaste i nikome bitne projekte. Eto to mu je smisao danasnjeg postojanja, pravi parazit.
jest gadne face ovaj Kusturica majko mila
okupaj se nekad emire
Ko uopće ovog blentova uzima za ozbiljno.Nosi se u pm.
Ne zna ni on sam sta je htio reci ovim komentarom...
Iako ga ne volim (iz razumjivih razloga) smatrao sam da on ipak ima neku umjetničku vrijednost. To ne znači odmah i ljudsku vrijednost ali nema veze. Elem, sve više sumnjam u njegovu "genijalnost" jer on očito zna da pliva u režimskim vodama i da uvijek bude blizu vatre, a to često znači sasvim očito poltronstvo. Biće da on ipak ima neke druge "vještine" kojima se uspijeva približiti vrhu i tako biti poguran u svakom trenutku.
Kusturica kreten obicni sto mu dajete javni prostor fujjjjj
Htio sam reci da su samo po Sanu nauci srbi pretvorise u muslimane bas u Bosni, a eto nisu u Sumadiji. Nisu cuti za starosjedioce Bosne Ilire i stare Bosnjane. JEBES srpsku istoriju. Tamo se uce vojvode i putarski pljackasi zvani hajduci. Za 500 god. Turske vladavine ne spominju nijednog Bosanskog vezira ili upravnika.
Dagle ga majke ti, orginal sarplaninac!
Koji je ovo snob i kreten.Ošišaj se da makar izgledaš pametnije, a konj je od tebe inteligentnija životinja, revolverašu sa istoka.
Sto ovi bosanski pravoslavci. brabonjaju. Imaju neki svoju tezu da su Bosnjaci muslimani nastali od srba pravoslavaca. Kako se preinaka desi samo od srba u Bosni , ne od srba u Srbiji. Tamo eto u Sumadiju nema muslimana a u