Komentari (378)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise kretena na menjem prostoru odavno ne vidjeh
Svim patriotama,svim Bosancima,sretan Dan nezavisnosti naše nam jedine i prelijepe domovine uz pjesmu http://www.youtube.com/watch?v=0o3RSlny-hc PS.poželjno malo pojačati SA GRADAČCAA BIJELEE KULE ZMAJA OD BOSNEEE.....
EMIR JE TOTALNI SAJKO(PSI-HOPATA) KAO I NJEGOVI FILMOVI (NIGDJE VEZE) CEMU PAZNJA ?? KO JE LUD DA POGLEDA JOS JEDAN NJEGOV SAJKO FILM??
LAZNI EP KOJI JE KOSTAO HILJADE MRTVIH ,KRVAVA ZADUZBINA NOBELOVCA.
FALSIFICIRANJE HISTORIJE.
upisao sam maloprije komentar, za koji niste nasli vrijednost da ga objavite. A ja napisao a \" x\" jednostavno u korpu. Losi odabiri, s vase strane, vas ne iskljucuju s nestanka, kao i dodanjasnjeg probitka na BH komercijalno analiticku scenu BiH!
Supci samo brisite komentare. Zasto prisilno zelite da lijepo pisemo o Kusturici koji je njemo gledao na desavanja u Bosni od 92-95.Zato je i dobio ime Njemanja.Dali je odsjeo u hotelu u kojem je izvrseno na stotine silovanja majki, sestara njegovih bivsih sunarodnika.Fuj i Kusturica i onaj ko mu daje reklamu.
oce da grade SPRSKI grad. Kusturica misli mi ludi samo da oce doc malo u Sarajevo da vidi kamenje na sebi
Nevjerujem da je sa-x brisao komentare,sjatilo se gen.ocidaša i -10 i ode komentar a slažem se da ovaj pesinjak gura prst u oko višegradskim žrtvama pa i porodicama spaljenih u zivoj lomači FUJ
Cetitam Sa-X. Obaviste jos jednom vasu c.e.t.n.i.c.k.u duznost, pa ste brizno potrudili da servijanski komentari prednjace, kako u brojnosti tako i u palcia gore. Gdje jre moj komentar od jucer kada sm spominjo zlocine u Visegradu 1992, spaljivanje zivih ljudi u visegradskom naselju Bikavac??. Zasto brisete istinu?U c.e.t.n.i.c.k.o.j tvorevinbib nijsu dozvolili obiljezavanje mjesta stradanja Bosnjaka u Vsegradu, ali se zato gradi citav jedan srednjovjekovni grad, koji ce svrbe i dalje hranii mitologijom i laznom istorijom. Visegradani organizujte se i sprijecite ovo! Treba se obratiti i unescu. Ima nacina da se sprijeci ovaj izrod koji je dosao na mjesto zlocina da dodatno gura prst u oko zrtvama. Neces gade!
Kaj je ovo,cirkuska toćka neee HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Ivo andrić bi se prevrnuo u grobu da zna da mu ovaj propali režiser klošarskog izgleda ekranizuje \"na drini ćuprija\". Film uz \"umba,umba\" muziku karajlića uz hipnoze, telekineze, hodanje u snu te letenje nebu pod oblake nema šanse da ne bude totalni promašaj!
Eeeee Klinton ti se ovih dana priprema da proslavi dan nezavistosti Kosova
bitno je da njeguje bradu, a kosu, to i onako ide pod subaru.
oj, bosnje, gdje vam je klinton, o bosnjeeeeee!!!
a to cemo raditi lagano, da osjete sve uzitke ovog svijeta, da slucajno sta ne propuste!!! uf, kad bi znali koliko zadovoljstva im spremamo, vec sad bi se radovali!!! polako oni vec uzivaju, al pravo uzivanje tek sleduje!!! jao, sto ce biti seksa!!!
cemo mi njih da nabijamo na kolac, al onaj neosuneceni!!!