Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je Inzku rođak zabrinuti
I INZKO JE ! Samo nisu naše vlasti, hjebe im se kad znaju da ćete glasati za njih !
Tko se usudi sa onakvim camcima sa djecom preko mora za njega nema granica..... Samo je pitanje koja ruta kurz
Potjerat bagru, nek ide njih *ebat
Migracije nisu nista vise do evropska realnost, tocak istorije, uvertira u ono sto neminovno slijedi. A slijedi masovnije, grublje i haoticnije. Nikako obrnuto, jer nazad nema kud. Jesmo li mi (kao covjecanstvo) u stanju da sagledamo situaciju kakva jeste ili da guramo glavu dublje u pijesak - to je druga stvar. Druga polovina XX vijeka je bilo zlatno razdoblje, kojeg cemo se sjecati kao vrhunca evropskog blagostanja, ukljucujuci Titovu eru na Balkanu.
Ovi Austrijanci samo znaju biti ''zabrinuti''.E,Inzko,Inzko...
Ovi iz evrope su vazda nesto zabrinuti
I BiH je zabrinuta što ste vi ratovali po bliskom istoku i napravili ovolike probleme pa sada moraju drugi da rješavaju vaše probleme! Klempo!
Ma boli KurZa ona stvar😁