Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je jasno k'o dan! Crnogorci, Kosovari Bosanci UJEDINITE se i osnujmo NAŠ SVIJET!
Dakle neko može genocidom doći do definicije, a neko ne može ni političkim putem? PROŠLO JE TI VRIJEME I NIKADA SE VIŠE NEĆE PONOVITI!!!
EU i NATO su NAS SVIJET! Hrabri, posteni, obrazovani - ujedinjujte se i preuzmite vodstvo, inace ce ovaj korumpirani polusvijet i dalje uzivati na grbaci zbunjenih i isprepadanih gradjana i naroda!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ameri blefiraju.Ne popustaj care.Kakav ZSO?Imas drzavu ne zuri nigdje.
Samo u kontru i stjerat to na bg pasaluk
Samo nemojte pristajati na ucjene koje dolaze iz Srbije i Amerike jer u protivnom nikada nećete biti mirni
Kurti ide na nobela oće zelenskog da obiđe.
Ne potpisuj Alija
Zna Kurti sta moze i kako moze, HOMOGENI su, a investicije OGROMNE, sad Kurti moze na POLUGU da to kontrolise. Bice hocete opstine, onda je BELAJ, a s druge strane LIHVARI koji su ulozili pare, nece BELAJ. Tako da je Kurti tu win win situacija~
Žele se albanci predstaviti kao nekakva prijetnja po opstojnost bih jer zaboga sarajevo će završiti u velikoj albaniji 🤣
Srbija ima sama da nestane...
Sami sebi to cine
Dobro si skontao... eno plavka u ime vlasnika laktasenka iz laktasa traži formiranje eresa na Floridi...
Dodik je za rusku tv rekao da ne želi bih i da rs treba biti nezavisna
Zanima nas samo jedinstvena, demokratska i građanska BiH! Ne zanima nas Kosovo, kao što ni Kosovare ne zanimaju Bošnjaci. Uostalom oni imaju 3 države a mi ni trećinu.
Kosovo do sada nije imalo boljeg predstavnika od Kurtija. Objektivno gledajući. I trebala bi Srbija, dok je on predstavnik Kosova, da riješi maksimalan broj pitanja koja se riješiti mogu.
Fasistixki dio zapada stvaranjem rs po svijetu izvlači sva bogatstva tih zemalja i proizvodi svoju vlast u tim zemljama kako bi legalizovao pljacku,to je sada putin,kao nekad,sadam,milosevic,firer.....ali su se malo prekontali putin nece jos dugo, a onda ce biti lom kad ruski narod krene sa skidanjem zapadnih okova
Trebaju se srbi početi klasificirati kao konvertiti i poviznatijce zato što to jesu. Da ih vide njihovi prađedi da pripadaju vjeri tamnoputog jevrejskog semita iz rimske provincije Palestine, napali bi ih sjekirom. Izdali su slavenskog boga Peruna, slavenske bogove, tradiciju i kulturu. Prodali vjeru za večeru svetosavskom mitomanu.
Morat će za 'srpski svet' dobro da se oznoje i u rov kroče.
Proveli bukvalno ceo dvadeseti vek ratujuci dok je neko bacao cvece svakom okupatoru, Srbi su vodili dva rata samo pre Prvog svetskog, Srbi su drzavotvoran narod, ne brini ti za njih ni najmanje.