Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodje vakat.
NAJVECI teroristi, zlikovci, zlocinci i genicidassi u BiH su srbogenocidassi, koje je Medjunarodni sud za ratne zlocine u Hagu pravosnazno osudio za GENOCID, UZP i druge najmonstruoznije zlocine pocinjene u modernoj civilizaciji, te je pripadnike VRS, Policije RS i najvise zvanicnike te genocidne tvorevine RS osudio za GENOCID, UZP i druge navedene zlocine,na celu sa genocidassem Radovanom Karadzicem, Ratkom Mladicem, Biljanim Plavsic, Radoslavom Brdjaninom, Momcilom Krajisnikom i ostalim.
Izetbegović je potpisao, a vjerovatno je imao informacije šta se desilo u Srebrenici. Dakle, Alijin potpis zaobilazi prof. Kurtčehajić. A odlučio je sam nikoga ne pitajući. Završena priča!
Komunjare ponovo zajedno sa njihovom bracom iz Vojske RS-a koji su počinili GENOCID lažu i obmanjuju da je Alija kriv za GENOCID. u Srebrenici, a ne njihova braća iz VRS koji su počinili taj strašni zločin i GENOCID. Iako se u Dejtonu nisu znale razmjere zločina u Srebrenici, iako u Dejtonu nije bilo presude za genocid danas imamo potpunu sliku onoga što se desilo u Srebrenici i presudu za učinjeni genocid u i oko Srebrenice od strane vojske i policije RS, a komunjare i dalje lažu.
SDA majmuni na klixu, prisjecaju se najvece tragedije svog naroda tako sto siju mrznju prema neistomisljenicima, pripadnicima srpskog i hrvatskog naroda (ne samo odgovornima, vec svima). Da li je to dostojanstveno? Da li je to fasizam? Ne govorim o izvrsiocima genocida, o njima je sve receno presudama i osudama svijeta. Treba se prisjecati, ali sa dostojanstvom, ne sa mrznjom.
Postoji direktna veza izmedju stvaranja “bosnjackog” naroda I genocida islama u evropi
Šta čekate pokrenite postupak za ukidanje genocidne tvorevine pred međunarodnim sudovima zbog zločina i genocida
GOBLA ZEMLJI JAKO HAVLA MAJNE!
bilo je teoretičara koji tvrde da se jedino krvnom osvetom može razriješiti ovo stanje kada zločinci likuju i ne boje se i kažu da je kroz istoriju to davalo rezultate ,mislim da nije dobro da zrtva pomisli da je to rješenje kud bi to odvelo ko bi znao,bolje je kazniti zločince putem suda adekvatno
My moon China
Uvijek se naprave ciljevi. Oni su krenuli u rat sa ciljem da naprave Srpsku Republiku. Kakav cilj imaju turski autoputevi za Beograd? Sve ima cilj. Zašto su bošnjaci danas tako udaljeni od EU? I to je valjda neki cilj. Srbi i Hrvati se neće okupljati oko Sarajeva. Zato što imaju države. A stranci namm neće napraviti državu. Samo ulazak u EU može da ubije sve ideje odcjepljenja RSa, ali na tome se neradi. Putin je prenio preko ambasadora da je u pitanju sigurnost, možda je sad kasno.
Suade uzmi pušku,organizuj narod i povedi oslobodilački rat.šta pričaš prazne priče tu, Alija je potpisao i priznao.jedino se ratom može ukinuti ili povratkom naroda ali taj je boz prošao.
Ukinuti treba tu bljuvotinu. UN dopusti krivoustom Franji da provede oslobodilacki rat a nama samo odbrambeni - nedadose oslobodilacki!!!
Lanet olsun svi koji su ucestvovali u stvaranju genocidne ,koji je podrzavaju i odrzavaju je na "zivotu" za vijeke vijekova,amin.
Ukidamo RS ovako ili onako. Milom ili...
‚Temelji necega sto se naziva PC su napravljeni na kostima,silovanjima,zivim lomacama svojih komsija.Te temelje,i onako trosni,podriva svaka kapljica krvi njihovih komsija.Pitanje je vremena kada ce se to sve urusiti u zabokrecinu svoga postojanja i ugusiti se u svome smradu.Toje tako .To se zove pravda.
Citav svijet zna da ce posle priznanja Kosova ,ukida genocidni RS.