Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karijerista koji bi da ulovi poslanicko mjesto i sve privilegije koje ono sobom nosi. Neka nastupi kao neovisni kandidat i uvjeri se u svoju «popularnost». Jel’ posteno?
Mi smo kara od društva. Ko je ovaj lik, čime je on zaslužio neke titule i zvanja. Juče se dovukao iz C. Gore. Mrš.
Akademiku Kurtcehajucu je potrebna pozicija drzavnog parlamentarca da se bori za državu BiH. Posto ga je SDP izbacio i slagao da bi Sasa Magazinovic ponovo mogao biti zastupnik, hvala SBB-u pa je akademiku dao priliku da se bori na listi.
Jazuk za Peštu. Kakve je nekada Pešta kupleraje imala.
SDP zamalo da padne Kurzehajiću zauši.
koji je talent bio (za suplju i ispijanje kahvi)
Uhljeb. Al barem je iskren
Titula GNJIDA GODINE by Raja sa biroa
Bravo za SDP, znači još drže do časti i dostojanstva. Ti Suade si profiliran za VND u nastajanju.
Sjeća li se ko profesora Sergeja Beljajeva koji je napravio čuveni hor Djevojke sa Neretve? U njegovom stanu u Konjicu sada se šepuri Nermin Nikšić.
Kurtčehajiću, mani se te privatne Lagumdžijine stranke i njegovih podrepaša, poćeći od Nikšića. Ja sam i dalje u duši socijaldemokrata, ali oni nisu i ne glasam za njih.
Hahahahaha neće oni prevarit.
Svi pošteni: Lagumdžija pokrao mrtvog Zulfikarpašića, otpremio ljude u Gvantanamo, ucjenjivao ljude u aferi Reket... Sada im se vraća kao savjetnik. Savjetnik za šta? Za lopovluk?
Mislim da se treba prikljuciti stranci zbog programa i ideja, a ne zbog pozicije
Ma u NIP se učlani, tamo ima hljeba u izobilju. Kod njih napreduješ, što u SDA i SDP ne bi za 10 godina. Evo niži kadar (banderaše) upošljavaju u državne institucije. Kako ko ode u penziju ili napusti državu upotpune radno mjesto NIP-ovcem.
hahahahah
Nedaju znalcu,partija ima prednost spram drzave,licemjerno
Suad K.ne treba uhljebljenje, to je sigurno! Ali itekako vrijedja inteligenciju kad ti ma listu stave polupismene spodobe prije tebe, koji si pri tome politolog, profesor i itekako intelektualno potkovan. Aplauz dragi prof.! Nikaf nisi ni trebao pristupiti u tu stranku. Ti imas svoje razloge, ali si se i sam uvjerio koje tu propslice kroje politiku.