Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E MOJ KURTČEHAJIĆU REKLA BI JA DA SI TI JEDAN JEDINI DIJAMANT KOJI SE BORI ZA OVU ZEMLJU ALI DA ĆEŠ SLABO ŠTA USPJETI JER TE OKRUŽUJE ČOPOR NEPRIJATELJA, BOSANACA I HERCEGOVACA KOJI NE VOLE OVU ZEMLJU. POŠTUJEM TO ŠTO RADIŠ ALI MI TE I ŽAO, VALJA SE BORITI SA LAGUMDŽIJAMA I INIM ,,PAMETNJAKOVIĆIMA.
Samo ublehare. BiH je medjunarodno priznata u granicama iz 1991. bez Sutorine. A onda neki paraintelektualci koji nemaju drugog posla pokrenu ovakva pitanja.
lee Procitaj malo Avnojevske granice 1946 , malo nauci sta se desavalo na odlukama Berlinskog kongresa, i na kraju kako je doslo do formiranja Badinterove karte 1992. Ne moras ici duboko u istoriju, samo izvuci argumente iz wikipedije ili iz geografije Crne Gore 8-og razreda, gdje im je mapa Bih sa Sutorinom veoma jasno obiljezena. Greska se napravila, i greska se moze i ispraviti. Niko ne trazi ni 1 cm teritorija koji pripada Crnoj Gori. Crna Gora je bila i treba da ostane casna drzava. Nije ovo greska C G, ovo su medjunarodne institucije pogrijesile, a C G moze ispitati sa svojim istoricarima, geograficarima, i ostalim strucnjacima da li su Sutorina i Krusevice zaista po bilo kojem pravu njihov dio teritorije. Inače zaradjujem za sebe platu, ne zivim u Bosni ali Bosna je u srcu svakog dijasporca koji voli svoju zemlju . Svi vi koji komentarisete vidi se iz priloženog da nemate dovoljno znanja iz istorije. informisite se malo a ne samo ovlaš citati info sa portala raznih i lupati
Ne treba odustajati od Sutorine dok se ne dokaze da ne pripada BiH. Pravda je spora ali mora pobjediti na kraju. I niko nema pravo zastrasivati narod , je u svakoj zemlji vlast je izabrana od svog naroda i treba da radi posao za svoj narod. A za tu odgovornost su bogami debelo placeni. Predati svu dokumentaciju na sud i mirna Bosna i Crna Gora, a i ostale zemlje u regiji.
Podrška iz Srbije za BiH
Činjenice govore sve, Sutorina i Krusevice pripadaju BiH. Ako bude pameti i mudrosti , a bogami i postenja , Cernogorska vlada ce napraviti razuman dogovor i pojacati prijateljske odnose sa BiH. Samo postenje pravi dobre prijatelje, a ovo je za Crnu Goru sitnica jer imaju vec predivan dio obale. Interesantno je da nisu nista investirali, kao da su znali da ne pripada njima. Nemaju sta izgubiti, a BiH bi ekonomski postala dobar partner susjedima.
Svaka cast Kurtcehajicu! Jedino se Kurtcehajic bori svim silama za Sutorinu od pocetka. Zasluzuje sve pohvale. Thumbs up za Kurtcehajica.
opa bato ... osim kurtejića pojavio se i neki ibrahimbegić ... hoće valjda i on devizne dnevnice ... postaje ozbbiljno
Daj nek mi neko objasni realni scenario "povratka Sutorine u BIH" -Crnogorci mirno bez zatezanja vracaju Sutorinu jer postuju odluke iz Haaga? - Nadleznost nad Sutorinom u BIH se bez ikakvih problema rjesava? -Sutorina je enitet sam za sebe?Distrikt? Dio RS? Dio Federacije, je "MI" smo se izborili za nju? -Crna Gora prijetu ratom, a RS kaze da biti na strani brace Crnogoraca i koriste priliku da se otcijepe jer zele dobre odnose sa bracom CG,a mi smo islamisti koji hoce da sire Islam i terotoriju? Moja je poruka...kanite se corava posla dok je vrijeme...
Sutorina je RBIH nedamo svoje tudze necemo
Ne mogu se sa tobom složiti nikako realno gledajući Sutorina je RBiH onda je Neum RH, ne može i jare i pare...
Bravo Kurtcehajicu svaka cast!Bravo!
Divi Ibre kralja..... da je sto Ibra bila bi Bosna do Finske
Al' more bit, znaju oni i to! Dovoljno je neku korumpiranu kuju potplatiti i eto ga, danas je i Bosna skupa sa Hercegovinom na prodaju.
idi više i ti Kurtčehajiću i sutorina u onu stvar.
tko šta zna, nitko ništa ne zna, krhko je znanje