Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medju rijetkim politicarima koji rade svoj posao kako treba. Da imamo vise ovakvih politicara koji imaju svijesti za drzavu svima bi nam dobro bilo.
hahah noć botova
tri miliona kultura i sport... koliki je budžet kantona bio za tri godine? Dvije milijarde?
čovjek bi reko sbb je mehlem,, ma vi ste obicni kriminalci i lopovi
koji je to uspjeh sporta u KS?
Samo toliko za 3 godina? Pa ja bih radije prešutio nego se hvalio neuspjehom. A i od tih para, ko zna koliko je otišlo na talove u kojima je i dotični učestvovao.
Rile je obican, ali obican, narkoman. Svoj posao niti je znao, niti je radio. Ministru je posao da ulaze u projekte koji mogu donijeti boljitak gradu, KS i/ili BiH, da se angazuje da sazna gdje ulaze novac, a ne po principu licnih pobuda i animoziteta (primjer Sparsa i dobijanja diplome za najuze clanove familije).
Jbt al se klinci ko da je iz svog dzepa dao pare a ne iz mog!
U kulturu ulozeno koliko i za godisnje plate (i naknade) za 10 BiH parlamentaraca... puno brte nema sta
Jedino kod nas se politicari hvale da su povecali budzetsku potrosnju odnosno vise novaca uzeli od poreskih obveznika i/ili se jos zaduzili :)
Stranka u kojoj je sef glavni narkobos BiH, inace Kelmendijev ahbab i nastavnik likovnog iz Gusinja, ciji su ministri propali glumci odron serije Rile, pjevaljka Ana Babic iz ZMBT koja njace himnu bih na sjednici, ku rava i konobarica prevarantica Vesna Svacer koja prodaje tudje stanove, mali od skandala Alen Albinovic i ostali probisvijeti, kriminalci i sitni kokosari govori o svome uspjehu ??? KAVEZ ZA BOLJU BUDUCNOST
@AQmega15 ostavi se ti mentaliteta nego idi uradi nesto korisno ne ide ti ovo pisanje po klixu mani se coravog posla
dabogda mu djeci sefovi bili poriodica i kumovi predjednika sbb-a
krezubi klošar u politici
@AQmega15 vako mi je draze kad te peozovem u podkomentaru nije to to nekao zelim da dodes do izrazaja