Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek su ih tukli. Odeš u drugu zemlju ubijati nedužan narod, iživljavati se.
vlasti svojim korupcijama i pljackama tjeraju skolovanu omladinu iz drzave...a dovodi ove debile da ih hrani i oblaci o drzavnom trosku...
Očigledne i namještene medijske žalopojke nam govore da američki dobrovoljci neće dobiti više od 1 godine zatvora. Planski se pere biografija, kod javnog mnijenja stvara osjećaj sažaljenja ... itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ubijaš, rušiš civilizaciju Mezopotamije, protjeruješ, porobljavaš... Neka budu sretni što nisu popili metak u čelo na licu mjesta.
@Trump2020 Pricas o amerikancima ili rusima?
To i jeste za metka. Zene i djecu, sve redom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Keserovica pokupili sa dzume!
Allahu ponizi i uništi murteda i kjafira dubravka čamparu i njegove šejtanske pomagače i kaznih najgorom kaznom. Amin!
Kurdi su smeće komunjarsko, otpad.
Bakirovi tužiloci i sudije će ove osuditi samo za učešće na stranim ratištima na 1 godinu koju će zamijeniti novčanom kaznom. za ločine ih neće ni pitati. Moguće je da je ovo jedan test za pravosuđe od strane međunarodne zajednice.
sram ih bilo. trebali su se drzati zenevskih konvencija. zato ih sada vi mazite i pazite! nemojte da se slucajno osjecaju kao neprijatelji nego svoji na svome. Blago vama
Nije ih niko prisilio da tamo idu niti su otisli za dobrobit svoju. Druge nepoznate ljude ste ubijali na drugom kraju svijeta jer vam je neko opro mozak religijom iako znamo da nijedna religija ne dopusta ubijanje. Sada cmizdrite ovdje. Majmuni jedni.
Kako god,opet če se država za njih pobrinuti,na kraju če ispasti fini i pošteni građani BiH,Vratite ih Kurdima.
Strasne price, ljudi nisu otisli tamo da ubijaju vec za nekom obecanom zemljom gdje ce I'm biti bolje a ustvari su prosli pakao I unistene porodice I zivoti, vjerujem da se svaki kaje I da nikad ne bi to ponovio
@Bosanac83 Cuj obecanom zemljom? Da ja tebi sada kazem hajde samnom u ratnu zonu sta je tu obecavajuce? Rat,bijeda,silovanja i teror? De malo uzmi kakve sarene pilule za lilule.
Treba ih i ovdje tuci, svaki dan, a ne samo tamo, zasta mi placamo poreze?????
Šta su bosanci ili hercegovci?
Ima ovdje zanimljivih zapažanja i mnoga od njih su tačna, potpuno ili djelimično. No osnovno je da je IZ BiH rat u Siriji u startu proglasila smutnjom i zatražila da muslimani ne idu tamo ubijati nikoga. Ovi su se pravili veći katolici od pape i epilog je ovaj.
Ja ne znam što se ovo događa ali muslimani svugdje prave probleme, pa njima i vlastiti hodža smeta
@tomislav2 I vama katolicima smeta pedofilija a volite pedofile.
Hvala Klix-adminu sto brise komentare u kojima se spominju koljaci iz BiH rata... Ocito po ovim ISIL zlocincima se moze pljuvati i pozivati na njihovo ubijanje bez suda i zakona koliko se zeli, a za ove prve to ne vazi... FUJ, GADITE MI SE!
Sve bi ja to vratio nazad u Siriju pa nek im Assad sudi
kurdu nije bilo tesko staviti po metak u ove glupave glave...ili bilo kome dole...vraceni su s razlogom