Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast treba pomoć ko god može
Gdje je građanin Finci ?Nema ni Jevrejske zajednice da se ogradi od GENOCIDA koji provode njihova braća po vjeri. SRAMOTA kada su vas njemci ubijali u Il svj. Bošnjaci su branili i spašavali,sada ne smijete od vašeg MOSSADA ni progoviriti, ili to niti želite ??? Stići će vas opet teška vremena,ali niko vam više neće htjeti pružiti ruku spasa,jer ste danas odbili pružiti palestinskoj djeci. Haram vam bilo , vama i vašim potomcima.
Pare u IZ prvo, pa ce oni to davat. Stara prica koju sda prostire jos od Turske kad su uzimali pare. Nece marka u Palestinu otic nit imate papire koliko je skupljeno. Zalosno al je tako
mislim da je danas ljudima u palestini lakse kad saznaju da je neko kupio kolac u tuzli, u njihovo ime
😍😍😍